"Botoșănenii" Mihai Bordeianu și Andrei Burcă au ratat calificarea în fază grupelor a ligii campionilor

"Botoșănenii" Mihai Bordeianu și Andrei Burcă au ratat calificarea în fază grupelor a ligii campionilor

Mihai Bordeianu și Andrei Burcă au ratat calificarea în fază grupelor a ligii campionilor. Foștii jucători ai Botoșaniului au pierdut dubla cu Slavia Praga. Cehii au câștigat cu 1-0 ambele partide.

Mihai Bordeianu a fost adus la Botoșani de la Dorohoi și a ajuns în ianuarie 2017 la CFR Cluj, echipă cu care are în palmares 2 titluri de campion.

Andrei Burcă a ajuns în această vară la Cluj. În ultimul sezon a fost, într-o mare parte din meciuri căpitanul echipei FC Botoșani. Acesta a jucat pană în iulie 2016 la SC Bacău, după care a ajuns la Botoșani.

Atât Burcă, cât și Bordeianu au fost oameni de bază în parcursul extraordinar al CFR-ului în această vară europeană. Astana, Maccabi Tel-Aviv și Celtic Glasgow sunt echipele eliminate de CFR în preliminariile Champions League.

Aceștia vor evolua în grupele Europa League, acolo unde are șansa de a ajunge și FCSB, echipă la care evoluează alți foști jucători ai Botoșaniului: Oaida, Morutan, Soiledis și Român.

Cătălin Golofca va evolua și el în grupele Europa League pentru CFR Cluj. (Iosif Pintilie)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senatorul Federovici: „În plan personal, sunt mândră de realizările guvernării PSD”

Luni, 14 Octombrie 2019
135

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a transmis un punct de vedere cu privire la impactul guvernării social-democraților asupra românilor și la situația critică în care part...

O secție de votare din municipiul Botoșani își schimbă adresa

Luni, 14 Octombrie 2019
95

Locuitorii domiciliați pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Botoșani, care obișnuiau să voteze la Secția nr. 77, amenajată la Școala Generală nr. 3, sunt nevoiți să se deplaseze că...

Lista medicamentelor compensate a crescut cu 17 tipuri de molecule pentru boli cronice

Luni, 14 Octombrie 2019
85

Noi medicamente inovative au fost introduse în lista medicamentelor compensate și gratuite pentru pacienții cu afecțiuni cronice. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății, prin inte...