"Botoșănenii" Mihai Bordeianu și Andrei Burcă au ratat calificarea în fază grupelor a ligii campionilor

"Botoșănenii" Mihai Bordeianu și Andrei Burcă au ratat calificarea în fază grupelor a ligii campionilor

Mihai Bordeianu și Andrei Burcă au ratat calificarea în fază grupelor a ligii campionilor. Foștii jucători ai Botoșaniului au pierdut dubla cu Slavia Praga. Cehii au câștigat cu 1-0 ambele partide.

Mihai Bordeianu a fost adus la Botoșani de la Dorohoi și a ajuns în ianuarie 2017 la CFR Cluj, echipă cu care are în palmares 2 titluri de campion.

Andrei Burcă a ajuns în această vară la Cluj. În ultimul sezon a fost, într-o mare parte din meciuri căpitanul echipei FC Botoșani. Acesta a jucat pană în iulie 2016 la SC Bacău, după care a ajuns la Botoșani.

Atât Burcă, cât și Bordeianu au fost oameni de bază în parcursul extraordinar al CFR-ului în această vară europeană. Astana, Maccabi Tel-Aviv și Celtic Glasgow sunt echipele eliminate de CFR în preliminariile Champions League.

Aceștia vor evolua în grupele Europa League, acolo unde are șansa de a ajunge și FCSB, echipă la care evoluează alți foști jucători ai Botoșaniului: Oaida, Morutan, Soiledis și Român.

Cătălin Golofca va evolua și el în grupele Europa League pentru CFR Cluj. (Iosif Pintilie)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ei dețin secretul: o localitate din Lombardia nu are niciun caz de coronavirus. Sătenii sunt analizaţi într-un studiu

astăzi, 21:04
34

O localitate din Lombardia, zona roşie a Italiei, pare imună la coronavirus. În timp ce în toată Italia e un adevărat dezastru, aici nu se înregistrează nici măcar un singur ca...

Casa de Pensii Botoșani: plata ajutorului de deces se va face prin mandat poştal sau în cont bancar

astăzi, 20:59
34

Casa de Pensii Botoșani a anunțat în această după amiază că pentru a proteja starea de sănătate a beneficiarilor și pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, a schimbat pr...

„Scut” al mamelor pentru Secția de Pediatrie din Botoșani. „Avem șansa să dăm o mână de ajutor comunității din care facem parte!”

astăzi, 20:58
16

O tânără din municipiul Botoşani a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea personalului medical și dotarea Secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean „Ma...