Portarul Botoșaniului, Eduard Pap: "Sper ca atunci când se va relua campionatul să revin în poartă"

Portarul Botoșaniului, Eduard Pap: "Sper ca atunci când se va relua campionatul să revin în poartă"

Eduard Pap este unul dintre jucătorii cu vechime din lotul echipei FC Botoșani. Acesta a ajuns la Botoșani în 2017, după ce anterior a evoluat pentru Poli Timișoara, Luceafărul Oradea și ASA Târgu-Mureș.

Eduard a fost mereu un jucător constant pentru FC Botoșani, ajungând unul dintre favoriții superiorilor. Am luat legătura cu el și astăzi vă oferim un interviu cu portarul Botoșaniului.

Reporter: Salut Eduard. Mulțumim că ai acceptat invitația noastră. Cum te simți? Ce faci în casă?

Pap: Stau în casă cu soția mea și de puțin timp a venit pe lume și fetița noastră. Îmi petrec timpul cu ele. Fac antrenamente în casa, noroc că pot să mai ies afară să fac câte un antrenament de forță. Dar în general stau acasă urmăresc seriale sau filme.

Reporter: Ai spus că faci antrenamente, care este rutina ta?

Pap: Fac antrenamente în casă cu echipa de 3 ori pe săptămână, antrenament prin videoconferință și mai ies afara, lângă casa fac câte 1 antrenament de forță.

Reporter: Cum ți se pare ideea reluării campionatului în Antalya?

Pap: În cazul în care nu se poate să începem antrenamentele și campionatul în România, cred că este o variantă bună pentru că sunt condiții foarte bune de cazare,  de pregătire și de meciuri.

Reporter: Ești mulțumit de parcursul echipei din acest sezon?

Pap: Da, sunt mulțumit, chiar dacă în ultimele meciuri nu am jucat. Ăsta este fotbalul, trebuie să rămâi mereu puternic și pregătit ca oricând poți primi șansa de a  juca și trebuie să fii sută la sută. Sper că atunci când se va relua campionatul să revin în poarta.

Reporter: Rămâi la Botoșani?

Pap: Da, voi rămâne. Eu mai am 2 ani contract la Botoșani și mă simt foarte bine aici.

Reporter: Te rog să le transmiți un mesaj pentru cei ce te susțin din tribune.

Pap: Le transmit multe salutări, să aibă grijă de ei și multă sănătate.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean a fost implicat într-un accident cu trei mașini la Suceava

astăzi, 19:17
71

Un botoșănean a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc duminică, în jurul orei 16.30, pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava.În carambol au fost implica...

Un italian din Dorohoi a decedat la o piscină din Cacica

astăzi, 19:03
130

Un italian stabilit in Dorohoi,  a decedat la o piscină în  Cacica. Acesta era împreună cu concubina, ambii mergînd să se răcorească din cauza căldurii.Ieri, la&n...

Bărbat din Botoșani arestat în Iași. Din mers pe bicicletă, a smuls două telefoane ale unor tinere

astăzi, 16:12
207

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat şi condus la cercetări un tânăr, bănuit de comiterea a două infracţiuni de tâlhărie prin smulgere. Acesta a fos...