Pandemia de COVID-19 i-a stricat planurile lui Iftime: "Visam la un obiectiv interesesant, locul trei să mă gândesc la Europa"

Pandemia de COVID-19 i-a stricat planurile lui Iftime: "Visam la un obiectiv interesesant, locul trei să mă gândesc la Europa"

Calificată în premieră în Play-Off-ul primei divizii, FC Botoșani nu a apucat sa se bucure prea mult de "meciurile tari". După doar două etape, pandemia de COVID-19 a suspendat campionatul, iar suporterii echipei nu au putut simți prea mult cum e viața la "masa bogaților".

Un egal cu FCSB și o înfrângere la Giurgiu, cu Astra, au fost rezultatele înregistrate de echipa ce termina sezonul regulat pe locul 3. Acum este pe 5, iar conducerea așteaptă să vadă care va fi deznodământul acestei povești. FC Botoșani speră să prindă un loc de cupă europeană la finalul acestui sezon, însă pentru asta e nevoie de reluarea campionatului, sau de un scenariu favorabil în cazul în care se decide înghețarea acestuia: păstrarea clasamentului sezonului regulat pentru a stabili ierarhia primei divizii. Valeriu Iftime așteaptă, cu sufletul la gură, să vadă cum se va termina aceasta poveste.

„Nu pot lua nicio decizie, pentru că nu am niciun element despre viitorul campionatului nostru, toate sunt în starea asta de îngheţare. Nu ştiu dacă se plătesc drepturile tv, am un credit la bancă pentru fotbal şi nu se dă decât dacă se începe campionatul.

Nu pot să spun dacă măresc, tai salarii, dacă reorganizez ceva, dacă mai pot să optimizez din costuri.  Aştept momentul în care vom avea certitudinea că în data de ne reunim şi în data de reîncepem campionatul. Cred că se vor reduce salariile, nu ştiu cu cât, pe altă parte aş vrea să am certitudinea unor proiecte viitoare.

Sunt nefericit, faptul că jucam fotbal, că aveam o poziţie, un buget echilibrat şi toate lucrurile care funcţionau într-o lume reală, aveam toate premisele unei situaţii coerente şi echilibrate la club. Aveam bani de salarii, bani de prime, mai mult prime suplimentare şi visam la un obiectiv interesesant, locul trei să mă gândesc la Europa. Azi nu mai pot să spun nimic, ne repoziţionăm, spun că n-am pierdut eu mai mult decât alţii, toţi ne-am conservat acum trei saptămâni şi depinde cu câtă abilitate gestionăm următoarea perioadă din momentul în care ştim când începe campionatul”, a declarat Valeriu Iftime pentru Telekom Sport.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat din județ, depistat de polițiști și dus direct la închisoare. A fost condamnat pentru furt calificat

astăzi, 10:53
26

Miercuri, polițiștii din cadrul  Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentului Urmăriri, au reușit identificarea unui bărbat de 44 de ani, din comuna Răchiți, pe numele căruia e...

Huncă: „Botoşani, povestea artei şi a culturii! Să promovăm valorile botoşănene, să fim mândri că suntem născuţi în Botoşani, leagănul geniilor culturii româneşti!”

astăzi, 10:48
23

Comunicat:Județul Botoșani are un potențial turistic extraordinar, dar, din păcate, niciun conducător nu a făcut prea multe pentru a promova acest județ. Fie că e vorba de turismul cultura...

Botoșănean arestat la domiciliu pentru tâlhărie

astăzi, 10:43
34

Miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 35 de ani din orașul Flămânzi, cercetat sub as...