Mihai Roman a scăpat de "infernul" de la Suceava! A plecat la Putna sa își aștepte gemenele!

Mihai Roman a scăpat de "infernul" de la Suceava! A plecat la Putna sa își aștepte gemenele!

Mihai Roman este unul dintre cei mai iubiți jucători ai FC Botoșani. Veteranul Botoșaniului este născut la Suceava, iar în cariera sa a jucat pentru Rapid, Brașov sau Toulouse, în Franța, înainte de a ajunge la FC Botoșani. Acesta a mai jucat, de asemenea, și pentru echipa națională.

După o perioadă de un an petrecută la FCSB, Roman a revenit acasă, în septembrie, dar în iarna acestui an a suferit o accidentare. Nu este prima oară. În cariera sa, Mihai a stat departe de fotbal mult timp din cauza accidentarilor.

În plină pandemie, Mihai a fugit de la Suceava la Putna, pentru a fi mai aproape de familia sa.

"Dar trebuie să fim atenţi. Cei din Suceava, mai ales cei care stau la bloc şi au copii, trec mai greu peste aceste restricţii. Dar ce poţi să faci?

După ce s-a suspendat şcoala fetelor, am plecat din Suceava la casa pe care o avem lângă Putna. Avem două fete, iar soţia este însărcinată. Şi vom mai avea încă două. Gemene. O să fie interesant (n.r. râde)", a povestit Mihai pentru DigiSport.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie din județ înjunghiată de fostul iubit

astăzi, 14:55
20

O femeie de 45 de ani din comuna Albești, județul Botoșani, a fost atacată și înjunghiată de fostul concubin, vineri dimineață, când bărbatul a observat-o că lucrează în g...

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: „44 de milioane de lei au fost trimise către Botoșani pentru plata șomajului tehnic”

astăzi, 14:50
39

Prezentă în cursul zilei de vineri la Botoșani, Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vizitat fabrica de confecții Formens, unde s-a întâlnit cu oameni de afaceri botoșăneni. A...

Ediția 2020 a proiectului Bibliotecii Județene debutează pe 13 iulie

astăzi, 14:29
18

Biblio-Vacanța 2020 este o ediție jubiliară, a zecea, a unuia dintre cele mai importante proiecte derulate de Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani.Păstrând tradi...