Mihai Roman a scăpat de "infernul" de la Suceava! A plecat la Putna sa își aștepte gemenele!

Mihai Roman a scăpat de "infernul" de la Suceava! A plecat la Putna sa își aștepte gemenele!

Mihai Roman este unul dintre cei mai iubiți jucători ai FC Botoșani. Veteranul Botoșaniului este născut la Suceava, iar în cariera sa a jucat pentru Rapid, Brașov sau Toulouse, în Franța, înainte de a ajunge la FC Botoșani. Acesta a mai jucat, de asemenea, și pentru echipa națională.

După o perioadă de un an petrecută la FCSB, Roman a revenit acasă, în septembrie, dar în iarna acestui an a suferit o accidentare. Nu este prima oară. În cariera sa, Mihai a stat departe de fotbal mult timp din cauza accidentarilor.

În plină pandemie, Mihai a fugit de la Suceava la Putna, pentru a fi mai aproape de familia sa.

"Dar trebuie să fim atenţi. Cei din Suceava, mai ales cei care stau la bloc şi au copii, trec mai greu peste aceste restricţii. Dar ce poţi să faci?

După ce s-a suspendat şcoala fetelor, am plecat din Suceava la casa pe care o avem lângă Putna. Avem două fete, iar soţia este însărcinată. Şi vom mai avea încă două. Gemene. O să fie interesant (n.r. râde)", a povestit Mihai pentru DigiSport.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
14

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
116

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...

Preotul care slujește de peste un sfert de secol în Biserica-simbol a Botoșanilor: ”Din Cenușăreasa orașului a ajuns o frumoasă mireasă a lui Hristos!” (Foto, Video)

astăzi, 10:08
387

Pr. Dumitru-Florentin Mateciuc, născut pe 9 octombrie 1964, este licenţiat al Facultăţii de Teologie Bucureşti. De 26 de ani slujește în biserica-simbol a orașului Botoșani, care astăzi...