Meciul zilei: CSM Botoșani - CSA Steaua București!

Meciul zilei: CSM Botoșani - CSA Steaua București!

CSM Botoșani și CSA Steaua București se întâlnesc în această după-amiază la Sală Polivalentă din Botoșani, acolo unde vor susține un meci amical.

Partida va fi arbitrată de Cătălin Ungureanu. Punctul culminant al evenimentului va fi reprezentat de premierea sportivului Alin Roșu, botoșăneanul din lotul Stelei care astăzi va deveni membru de onoare al echipei CSM Botoșani.   

Partida va fi prefațată de o conferința de presă, de la oră 14:00, la Botoșani Shopping Center, unde vor fi prezenți antrenorii celor două formații: Ștefan Laufceac și Radu Roșu, dar și jucătorii Alin Roșu, din partea clubului armatei, și Florin Ciubotariu, căpitanul echipei CSM Botoșani.

Conferința va fi prefațată de o sesiune de autografe, iar 20 de mingi semnate de băieții din lotul echipei noastre vor fi oferite copiilor care sunt așteptați să ajungă șa această acțiune! 

„Este un eveniment unic în istoria handbalului botoșănean, un eveniment în care va evolua cea mai titrată echipă din Europa de Est, și care sperăm să aducă spectatori la sală”, ne-a spus Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat transferat de urgență la Iași, după ce atelajul în care se afla a fost spulberat de un autoturism

Marţi, 22 Octombrie 2019
1477

Un bărbat a fost trimis în stare gravă la Iaşi, după ce căruţa în care se afla a fost spulberată de un autoturism. Accidentul a avut loc luni seară, în pe drumul ce leagă lo...

Botoșăneanul Florin Andone, titular în premieră în Champions League, împotriva lui Real Madrid!

Marţi, 22 Octombrie 2019
197

Florin Andone primește șansa carierei. Acesta e anunțat titular în partida din UEFA Champions League, Galatasaray-Real Madrid! Andone va profita de absența lui Radamel Falcao, accid...

Ce pensii speciale vor lua primarii și președinții consiliilor județene

Marţi, 22 Octombrie 2019
748

Ministerul Dezvoltării a publicat datele privind acordarea indemnizaţiei persoanelor care au îndeplinit funcţia de primar, de viceprimar, de preşedinte sau de vicepreşedinte al consiliului ...