Meciul zilei: CSM Botoșani - CSA Steaua București!

Meciul zilei: CSM Botoșani - CSA Steaua București!

CSM Botoșani și CSA Steaua București se întâlnesc în această după-amiază la Sală Polivalentă din Botoșani, acolo unde vor susține un meci amical.

Partida va fi arbitrată de Cătălin Ungureanu. Punctul culminant al evenimentului va fi reprezentat de premierea sportivului Alin Roșu, botoșăneanul din lotul Stelei care astăzi va deveni membru de onoare al echipei CSM Botoșani.   

Partida va fi prefațată de o conferința de presă, de la oră 14:00, la Botoșani Shopping Center, unde vor fi prezenți antrenorii celor două formații: Ștefan Laufceac și Radu Roșu, dar și jucătorii Alin Roșu, din partea clubului armatei, și Florin Ciubotariu, căpitanul echipei CSM Botoșani.

Conferința va fi prefațată de o sesiune de autografe, iar 20 de mingi semnate de băieții din lotul echipei noastre vor fi oferite copiilor care sunt așteptați să ajungă șa această acțiune! 

„Este un eveniment unic în istoria handbalului botoșănean, un eveniment în care va evolua cea mai titrată echipă din Europa de Est, și care sperăm să aducă spectatori la sală”, ne-a spus Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
92

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
72

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...