Meciul zilei: CSM Botoșani - CSA Steaua București!

Meciul zilei: CSM Botoșani - CSA Steaua București!

CSM Botoșani și CSA Steaua București se întâlnesc în această după-amiază la Sală Polivalentă din Botoșani, acolo unde vor susține un meci amical.

Partida va fi arbitrată de Cătălin Ungureanu. Punctul culminant al evenimentului va fi reprezentat de premierea sportivului Alin Roșu, botoșăneanul din lotul Stelei care astăzi va deveni membru de onoare al echipei CSM Botoșani.   

Partida va fi prefațată de o conferința de presă, de la oră 14:00, la Botoșani Shopping Center, unde vor fi prezenți antrenorii celor două formații: Ștefan Laufceac și Radu Roșu, dar și jucătorii Alin Roșu, din partea clubului armatei, și Florin Ciubotariu, căpitanul echipei CSM Botoșani.

Conferința va fi prefațată de o sesiune de autografe, iar 20 de mingi semnate de băieții din lotul echipei noastre vor fi oferite copiilor care sunt așteptați să ajungă șa această acțiune! 

„Este un eveniment unic în istoria handbalului botoșănean, un eveniment în care va evolua cea mai titrată echipă din Europa de Est, și care sperăm să aducă spectatori la sală”, ne-a spus Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cinci copii au fost la un pas de moarte la Dorohoi după izbucnirea unui incendiu

astăzi, 16:19
121

Pompierii din Dorohoi au fost solicitați în această după amiază să intervină pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o casă de pe strada Constructorului din municipiul Dorohoi....

Niciodată nu e prea târziu: o femeie de 58 de ani merge la școală și vrea să fie premianta clasei a III-a!

astăzi, 13:59
691

O femeie de 58 de ani din județul Galaţi merge zilnic la şcoală cu ambiția să termine clasa a treia ca premiantă. Locuieşte într-o casă fără electricitate și crede că singura lumin...

Recomandări ale polițiștilor pentru conducătorii auto, privind circulaţia în condiţii meteo nefavorabile

astăzi, 12:53
339

Poliţiştii le reamintesc conducătorilor auto ca în condiţiile unui carosabil umed să adopte o manieră calmă de conducere, evitând bruscarea comenzilor vehiculului.De asemenea, e...