Juniori dorohoieni vor reprezenta, în premieră, județul, la etapa regională a Turneului „Gheorghe Ene”

Juniori dorohoieni vor reprezenta, în premieră, județul, la etapa regională a Turneului „Gheorghe Ene”

În premieră, etapa regională a Turneului „Gheorghe Ene”, organizat de Federația Română de Fotbal, va avea un reprezentant botoșănean, la categoria sporticilor născuți după anul 2011. Este vorba despre ACS „Juniorul” Dorohoi, un club care, la doar un an de la înființare, se bucură deja de rezultate notabile.

Calificarea în etapa regională reprezintă una dintre cele cinci etape ale Turneului, ajuns, în acest an, la cea de a șasea ediție.

ACS Dorohoi este condusă de Florin Caletca, iar antrenorii echipei sunt Constantin Boteanu, tehnician principal, și Dorel Satco, tehnician secund.

Turnul se încheie pe 18 noiembrie a.c., fiecare județ având posibilitatea formării lotului participant din cinci membri ai clubului sportiv calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O mamă cu șapte copii și doi nepoți a primit încă un moment de SPERANȚĂ din partea pompierilor de la Botoșani. Galerie foto.

astăzi, 14:48
41

Ne plac poveștile frumoase și ne plac oamenii care fac gesturi frumoase. Momentele de acest fel trec în general neobservate, dar rămân mereu în sufletul celor care primesc un...

Mai puține drumuri pentru cei care se pensionează. Ministrul Muncii a anunțat simplificarea procedurilor de pensionare

astăzi, 14:24
164

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat simplificarea procedurilor pentru ieşirea la pensie, precizând că a iniţiat un ordin în acest sens.Potrivit ministrului, Agenţia Na...

Femeie de 62 de ani din Botoșani, găsită fără suflare într-un șanț

astăzi, 13:53
326

O femeie în vârstă de 62 de ani din localitatea Pădureni, județul Botoșani, a fost găsită fără suflare, într-un șanț din sat, luni dimineață. Moartea a survenit pe fondul...