Italienii de la Genoa au făcut o ofertă pentru George Cîmpanu de la FC Botoșani

Italienii de la Genoa au făcut o ofertă pentru George Cîmpanu de la FC Botoșani

Clubului italian Genoa, aflat astăzi pe locul 19 în Serie A, a făcut o ofertă pentru George Cîmpanu, mijlocașul în vârstă de 19 ani al FC Botoșani.

Oferta arată că FC Botoșani începe să atragă atenția cluburilor din străinătate și ar putea obține sume mult mai mari decât oferă FC SB sau CFR Cluj.

“Câmpanu a jucat foarte bine în amicale. Am o ofertă de la Genoa pentru el dar nu îi dau drumul. Suma este bunicică dar el trebuie să joace meci de meci în Liga 1 și apoi să plece într-un campionat mai puternic. Altfel se pierd copiii ăștia”, a spus Valeriu Iftime.

Valeriu Iftime susține că va rămâne ferm pe poziție, chiar dacă oferta financiară a italienilor este bună: Cîmpanu nu este de vânzare în următorul an.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Marcel Vela: MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, paza școlilor din România!

astăzi, 20:11
31

“Pe fondul creșterii violenței și a consumului de droguri, MAI nu are capacitatea de a acoperi cu personal, jandarmi și polițiști, să asigure paza tuturor școlilor din România&rdqu...

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

astăzi, 19:49
291

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne di...

Gara din Botoșani a fost și ea verificată de comisarii ANPC

astăzi, 19:21
93

În perioada 6-7 februarie 2020, Autoritatea Naţionala pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a desfăşurat, la nivel naţional, o serie de acţiuni de control care au vizat condiţiile de tra...