Florin Acsinte, fostul căpitan de pe Municipal împlinește astăzi 33 de ani: Urmez cursurile de antrenor!

Florin Acsinte, fostul căpitan de pe Municipal împlinește astăzi 33 de ani: Urmez cursurile de antrenor!

Florin Acsinte este unul dintre cei mai iubiți jucători care au îmbrăcat tricoul echipei FC Botoșani.

"Căpitanul" din primii ani de liga întâi a plecat la Pandurii, echipa considerată pe atunci ca fiind o formație mai valoroasă. A urmat apoi o perioada la Voluntari, acolo unde a reușit să câștige singurele trofee din carieră: Cupa și Supercupa.

Apoi a revenit la Botoșani, în iarna lui 2018, pentru a ajuta la calificarea în Play-Off. Nu a reușit, și a rămas cu amintirea unui gol fantastic înscris pe Ion Oblemenco, împotriva Craiovei, în Cupa României. După doar 6 luni a plecat de la FC Botoșani și a semnat cu Hermanstadt, iar de la finalul sezonului trecut a rămas liber de contract.

De menționat e faptul că înainte să ajungă cu FC Botoșani în prima ligă, Florin a îmbrăcat și tricoul lui Dinamo.

Astăzi, fostul căpitan de pe Municipal împlinește 33 de ani. L-am contactat pentru a realiza un scurt interviu legat de situația actuală a lumii, dar și despre el.

Rep: Cum te protejezi de acest virus?

Florin: Respectând pașii de igiena și evitând contactul cu alte persoane, ținând cont de atenționările medicilor.

Rep: Cum reușești să te menții în formă?

Florin: Facând sport in casa minim o ora pe zi.

Rep: Am văzut că ai început o serie de clipuri împreună cu copiii tai. Ce scop au acestea și cât de mate este impactul produs de acestea?

Florin: Am creat un canal de YouTube pentru a veni in ajutorul părinților cu copii energici și dornici de mișcare si totodată pentru starea fizica și psihică a părinților. Impactul a fost peste așteptările mele, primind propuneri de realizare a unor filmulețe cu antrenamente pentru o echipa de fotbal de copii și de la părinții copiilor care doreau antrenamente fizice personale sub îndrumarea mea.

Rep: Cum e viața fără fotbal? Îți lipsește?

Florin: Este foarte greu, având în vedere că de la 17 ani am activat la un nivel înalt, îmi lipsește foarte mult.

Rep: Te vom revedea vreodată pe terenul de fotbal, jucând pentru o echipa profesionista, sau ți-ai agățat cheile în cui?

Florin: Eu îmi doresc foarte mult să joc și consider că starea mea fizica ma ajuta. Urmez și cursurile de antrenor deoarece pe viitor doresc sa performez și in antrenorat.

Rep: Ce le transmiți fanilor tai? Cum pot sa se ferească de Coronavirus?

Florin: Vă rog aveți grija de voi, puneți sănătatea pe primul loc și respectați indicațiile medicilor și autorităților.

Sa ne revedem sănătoși,va pup!

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) ALDE Botoșani: Aveți încredere în noi și votați echipa ALDE! Votați Roxana Florentina Țurcanu pentru Primăria municipiului Botoșani!

astăzi, 09:51
8

Comunicat:Când spui Botoșani, gândul te poartă către valoroasele personalități culturale desprinse de pe aceste meleaguri și care, prin activitatea strălucită au adus faimă ac...

Un bărbat din Tudora a fost trimis la Iaşi în stare gravă după ce a fost acroşat de o maşină

astăzi, 09:39
30

Un bărbat a fost trimis la Iaşi în stare gravă după ce a fost acroşat de o maşină. Accidentul a avut loc în centrul comunei Tudora.O autoutilitară, condusă de un bărbat de 54...

Voucherele pentru „Rabla Electrocasnice” vor avea valori cuprinse între 200 și 400 de lei

astăzi, 09:34
66

Proiectul „Rabla Electrocasnice” pentru 2020 a fost pus în dezbatere publică și prevede finanțare pentru șapte tipuri de echipamente, între care televizoare, frigidere, asp...