Florin Acsinte, fostul căpitan de pe Municipal împlinește astăzi 33 de ani: Urmez cursurile de antrenor!

Florin Acsinte, fostul căpitan de pe Municipal împlinește astăzi 33 de ani: Urmez cursurile de antrenor!

Florin Acsinte este unul dintre cei mai iubiți jucători care au îmbrăcat tricoul echipei FC Botoșani.

"Căpitanul" din primii ani de liga întâi a plecat la Pandurii, echipa considerată pe atunci ca fiind o formație mai valoroasă. A urmat apoi o perioada la Voluntari, acolo unde a reușit să câștige singurele trofee din carieră: Cupa și Supercupa.

Apoi a revenit la Botoșani, în iarna lui 2018, pentru a ajuta la calificarea în Play-Off. Nu a reușit, și a rămas cu amintirea unui gol fantastic înscris pe Ion Oblemenco, împotriva Craiovei, în Cupa României. După doar 6 luni a plecat de la FC Botoșani și a semnat cu Hermanstadt, iar de la finalul sezonului trecut a rămas liber de contract.

De menționat e faptul că înainte să ajungă cu FC Botoșani în prima ligă, Florin a îmbrăcat și tricoul lui Dinamo.

Astăzi, fostul căpitan de pe Municipal împlinește 33 de ani. L-am contactat pentru a realiza un scurt interviu legat de situația actuală a lumii, dar și despre el.

Rep: Cum te protejezi de acest virus?

Florin: Respectând pașii de igiena și evitând contactul cu alte persoane, ținând cont de atenționările medicilor.

Rep: Cum reușești să te menții în formă?

Florin: Facând sport in casa minim o ora pe zi.

Rep: Am văzut că ai început o serie de clipuri împreună cu copiii tai. Ce scop au acestea și cât de mate este impactul produs de acestea?

Florin: Am creat un canal de YouTube pentru a veni in ajutorul părinților cu copii energici și dornici de mișcare si totodată pentru starea fizica și psihică a părinților. Impactul a fost peste așteptările mele, primind propuneri de realizare a unor filmulețe cu antrenamente pentru o echipa de fotbal de copii și de la părinții copiilor care doreau antrenamente fizice personale sub îndrumarea mea.

Rep: Cum e viața fără fotbal? Îți lipsește?

Florin: Este foarte greu, având în vedere că de la 17 ani am activat la un nivel înalt, îmi lipsește foarte mult.

Rep: Te vom revedea vreodată pe terenul de fotbal, jucând pentru o echipa profesionista, sau ți-ai agățat cheile în cui?

Florin: Eu îmi doresc foarte mult să joc și consider că starea mea fizica ma ajuta. Urmez și cursurile de antrenor deoarece pe viitor doresc sa performez și in antrenorat.

Rep: Ce le transmiți fanilor tai? Cum pot sa se ferească de Coronavirus?

Florin: Vă rog aveți grija de voi, puneți sănătatea pe primul loc și respectați indicațiile medicilor și autorităților.

Sa ne revedem sănătoși,va pup!

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
52

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
225

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
142

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...