FCSB - FC Botoșani 1-1! Două Euro-Goluri și fotbal ZERO!

FCSB - FC Botoșani 1-1! Două Euro-Goluri și fotbal ZERO!

FC Botoșani a plecat la București, unde sâmbătă seară, de la ora 20:00, a disputat o partidă împotriva vicecampioanei României, FCSB.

După un început de meci echilibrat, FCSB reușește să deschidă scorul în minutul 13, după un șut al lui Florinel Coman, din deschiderea lui Denis Man, din marginea careului.

2 minute mai târziu, Iulian Cristea este eliminat direct după un fault împotriva lui Keyta, din postura de ultim apărător. FC Botoșani beneficiază astfel de o lovitură liberă, din marginea careului, ce va fi executată de David Babunski. Totuși, Andrei Vlad a avut o paradă foarte bună și a reușit să evite golul.

FC Botoșani a reușit egalarea în minutul 22, după un euro-gol al lui Țigănașu. Acesta a șutat de la 30 e metri, la firul ierbii, iar portarul FCSB-ist, Andrei Vlad, a fost surprins de acest șut.

Meciul continuă în echilibru. În minutul 30, Enriko Papa primește al doilea cartonaș galben, după un faul asupra lui Florinel Coman, restabilindu-se astfel egalitatea numerică.

Prima repriză se încheie cu egalitate la 1 pe tabelă, după o un joc foarte echilibrat marcat de câte o eliminare în fiecare echipă.

Repriza secundă nu a venit cu nimic interesant, astfel că după o oră de joc, scorul de pe tabelă era același 1-1.

În minutul 72, Moruțan își încearcă norocul din 20 de metri, însă șutul său trimis pe diagonală trece puțin pe lângă poartă lui Pap.

10 minute mai târziu, Cîmpanu execută o lovitură liberă pentru FC Botoșani, însă Vlad nu are probleme cu șutul și prinde balonul.

Pe final, FCSB a controlat jocul, însă mingile trimise în careul moldav nu au ajuns până în poartă. Nici FC Botoșani nu a mai pus probleme, iar partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 pe tabelă.

Pentru FC Botoșani, acest egal marchează cel mai reușit sezon din istoria confruntărilor cu FCSB: o victorie și două egaluri în patru partide disputate. De asemenea, meciul de sâmbătă seară a reprezentat prima partidă din deplasare în care căpitanul Marko Duganzic nu a înscris.

Jocul nu a convins, iar după minutul 30 nu au mai existat acțiuni clare de gol, semn că cele două echipe se mulțumesc cu egalul din acestă seara. FC Botoșani câștigă, în această seară, o opțiune serioasă pentru poziția a 3-a la finalul sezonului.

(Iosif Pintilie)

Iată și Euro-golul marcat de Țigănașu:

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mica botoșăneancă cu voce de aur. Maria Stan Muraru este artista cu un palmares de invidiat

Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
137

MARIA STAN MURARU are 10 ani si este o mică artistă a orașului Botoșani, oraș în care toată lumea îi spune... MĂRIUCA! Un oraș mic dar plin de activități pentru copii, Botoșani ...

Povestea tinerei din Botoșani care şi-a sacrificat cariera de dragul orfanilor şi al nevoiaşilor

Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
329

O tânără de 29 de ani din Botoşani, Ionela Tudose Ivan, impresionată de suferinţele persoanelor năpăstuite de soartă despre care relata în reportajele de televiziune pe care le rea...

Două orașe din România, incluse într-un top mondial privind zonele în care se trăiește cel mai sănătos

Sâmbătă, 23 Ianuarie 2021
1216

Două orașe din România au fost incluse într-un clasament care prezintă 20 de localități mari, la nivel mondial, în care se poate trăi cel mai sănătos în anul 2021. Topu...