FC Botosani se afla la retrogradare, dar dă un jucator in echipa ideala a Ligii 1

FC Botosani se afla la retrogradare, dar dă un jucator in echipa ideala a Ligii 1
Campionatul își trage sufletul, profitînd de întreruperea cauzată de meciurile internaționale, dar asta nu înseamnă că nu ne mai poate surprinde.

GSP.ro a făcut cel mai bun prim "11" al Ligii 1 după 17 etape, iar granzii Bucureștiului nu dau nici măcar un fotbalist! Echipa este alcătuită pe baza mediilor notelor acordate de redactorii GSP în casetele tehnice de după partide, iar provincia domină în stilul lui Bayern în Bundesliga.

In echipa ideala se afla si un jucator de la FC Botosani, chiar daca echipa trece prin cea mai neagra perioada de la promovarea in prima liga. Este vorba despre argentinianul Gonzalo Cabrera, singurul jucator transferat de FC Botosani inaintea sezonului care a confirmat asteptarile.

Cabrera are 4 goluri marcate pentru FC Botosani, trei in campionat si unul in Cupa Romaniei. Acesta are media 6,33, in urma notelor obtinute in primele 17 etape.


Echipa ideala:

Portar: T. Marc (6,23-CFR Cluj)

Fundași: Tiago Lopes (6,33-CFR Cluj) Momcilovici (6,27-Pandurii) Brandan (6,40-Tg. Mureș)

Mijlocași: A. Ivan (6,42-CS U), Cabrera (6,33-FC Botoșani), V. Achim (6,30-Viitorul), Jazvici (6,42-Tg. Mureș)

Atacanți: Budescu (6,69-Astra), Alibec (6,70-Astra), Bawab (6,36-CS U)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
118

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
252

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
116

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...