FC Botoșani scoate la licitație tricoul argentinianului Jonathan Rodriguez!

FC Botoșani scoate la licitație tricoul argentinianului Jonathan Rodriguez!

FC Botoșani se implica în lupta împotriva Covid-19. Aceștia se alătură unei campanii umanitare demarată de Societatea Națională de Cruce Roșie din România pentru combaterea pandemiei. Aceasta are ca scop strângerea de fonduri prin donații de la persoane fizice și juridice, atât pentru spitalele care au nevoie de aparatură medicală, materiale de protecție și consumabile de unică folosință, cât și pentru ajutorarea persoanelor vulnerabile, cărora li se vor asigura astfel alimente și produse igienico-sanitare.

Persoana care va câștiga licitația va fi notificată printr-un mesaj privat pentru detaliile achitării sumei către Crucea Roșie, iar după primirea dovezii de plată va intra în posesia tricoului!

Nu este prima echipă care se implica in lupta împotriva virusului. Cel mai bun exemplu vine din județul vecin, acolo unde clubul de handbal CSU Suceava a scos la licitație peste 50 de tricouri, pentru a susține lupta împotriva virusului. De asemenea, în acest moment se disputa mai multe turnee de fotbal virtual, cu scop caritabil.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1067

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
199

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
324

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...