FC Botoșani, nemulțumită de scorul cu Astra. "Nu sunt fericit deloc"

FC Botoșani, nemulțumită de scorul cu Astra. "Nu sunt fericit deloc"

Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, s-a declarat nemulțumit de rezultatul obținut de echipa locală în meciul cu Astra, de sâmbătă. Reacții la cald au avut și doi jucători ai lotului bototoșănean, în același ton cu cea a antrenorului.

"Nu sunt fericit deloc. Nu am să fiu în viața mea mulțumit de un asemenea rezultat după ce am condus cu 2-0. Le-am transmis și băieților. Nu îmi făceam griji, pentru că știam că am în componență jucători buni, jucători maturi. Din păcate, nu am reușit să ne detașăm din nou la două goluri și asta ne-a costat 2 puncte. Obiectivul meu este să fac echipa să joace cât mai frumos și cât mai bine", a declarat tehnicianul FC Botoșani, duminică, pentru GSP.

"Am pierdut o oportunitate importantă de a începe cu o victorie. Oricum, am făcut un efort greu. Încercăm play-out-ul, mereu am fost aproape, cred că a venit timpul să ajungem acolo”, a precizat Andrei Miron, fundaș FC Botoșani.

"Suntem un pic dezamăgiți, fiindcă am ratat de puțin victoria. După cartonașul roșu încasat, am luat imediat gol, iar asta ne-a tras în jos. Am dat și la antrenamente astfel de goluri, nu e ceva nou”, a spus și Hervin Ongenda, atacant al echipei din Botoșani, pentru sursa citată.

Până aproape de pauză, lotul botoșănean a condus cu 2-0, marcând Gheorghe (41) și Tiram (73). Ulterior, Astra Giurgiu a egalat, prin goluri marcate de Rodrigues (21) și Ongenda (26). 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Descoperire macabră în centrul orașului

astăzi, 17:00
1565

O femeie de 62 de ani a fost găsită fără suflare pe o bancă în părculeţul de lângă Piaţa Mică. Descoperirea a fost făcută duminică dimineaţă, de oamenii care mergeau la pia...

O familie de botoșăneni își caută un membru al familiei dispărut la Munchen!

astăzi, 12:09
737

O familie din Botoșani a făcut un apel pe rețelele de socializare pentru a-l găsi pe un botoșănean care lucra în zona Munchenului, și care a dispărut acum câteva zile.Botoșăn...

Comunicat PSD Botoșani: “România trebuie condusă dintre oameni, împreună cu ei, alături de ei”, le-a spus Viorica Dăncilă delegaților de la Congres, care i-au acordat în unanimitate votul pentru candidatura la alegerile prezidențiale.

astăzi, 10:35
202

“România trebuie condusă dintre oameni, împreună cu ei, alături de ei”, le-a spus Viorica Dăncilă delegaților de la Congres, care i-au acordat în unanimitate votul ...