FC Botoșani, nemulțumită de scorul cu Astra. "Nu sunt fericit deloc"

FC Botoșani, nemulțumită de scorul cu Astra. "Nu sunt fericit deloc"

Antrenorul FC Botoșani, Marius Croitoru, s-a declarat nemulțumit de rezultatul obținut de echipa locală în meciul cu Astra, de sâmbătă. Reacții la cald au avut și doi jucători ai lotului bototoșănean, în același ton cu cea a antrenorului.

"Nu sunt fericit deloc. Nu am să fiu în viața mea mulțumit de un asemenea rezultat după ce am condus cu 2-0. Le-am transmis și băieților. Nu îmi făceam griji, pentru că știam că am în componență jucători buni, jucători maturi. Din păcate, nu am reușit să ne detașăm din nou la două goluri și asta ne-a costat 2 puncte. Obiectivul meu este să fac echipa să joace cât mai frumos și cât mai bine", a declarat tehnicianul FC Botoșani, duminică, pentru GSP.

"Am pierdut o oportunitate importantă de a începe cu o victorie. Oricum, am făcut un efort greu. Încercăm play-out-ul, mereu am fost aproape, cred că a venit timpul să ajungem acolo”, a precizat Andrei Miron, fundaș FC Botoșani.

"Suntem un pic dezamăgiți, fiindcă am ratat de puțin victoria. După cartonașul roșu încasat, am luat imediat gol, iar asta ne-a tras în jos. Am dat și la antrenamente astfel de goluri, nu e ceva nou”, a spus și Hervin Ongenda, atacant al echipei din Botoșani, pentru sursa citată.

Până aproape de pauză, lotul botoșănean a condus cu 2-0, marcând Gheorghe (41) și Tiram (73). Ulterior, Astra Giurgiu a egalat, prin goluri marcate de Rodrigues (21) și Ongenda (26). 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reîncepe telenovela Duganzic: "Pare un fenomen dacă a dat atâtea goluri"

astăzi, 12:26
217

Marko Duganzic a revenit în prim planul pieței de transferuri. Dacă în ultima perioadă Andrei Chindriș a fost cel despre care s-a vorbit intens, acum a venit rândul croatului să...

Bilanţul deceselor Covid - 19 a ajuns în România la 1.318 iar al infecțiilor a depășit 20.000 de cazuri

astăzi, 12:20
312

Bilanţul deceselor Covid - 19 a crescut azi la 1.318, în timp ce numărul infectărilor a depăşit deja 20.000 de cazuri. Din acestea, 14.145 au fost declarate vindecate şi externate. De asem...

Botoșănean trimis spre o clinică de specialitate cu un elicopter SMURD

astăzi, 12:03
273

O aeronavă a SMURD a fost solicitată astăzi, la orele amiezii, pentru preluarea unui botoșănean aflat în stare gravă.Un bărbat de 62 de ani a suferit un hematom, astfel că s-a dispus...