FC Botoșani - Chindia Târgoviște 0-2! Băieții lui Croitoru nu reușesc să iasă din criză

FC Botoșani - Chindia Târgoviște 0-2! Băieții lui Croitoru nu reușesc să iasă din criză

FC Botoșani și Chindia Târgoviște s-au întâlnit în primul meci al zilei de duminică din etapa a 6-a a Casa Liga Întâi. Elevii lui Marius Croitoru sunt în criza de rezultate și au nevoie urgentă de puncte. La capitalul absențe, FC Botoșani nu a putut să se bazeze pe Marko Duganzic, care va pleca la Craiova.

După un început de meci echilibrat, FC Botoșani rămânea în 10 după ce Andrei Chindriș a primit direct cartonașul în minutul 26.

Chindia reușea să trimită mingea în poartă în minutul 44, prin Florea, însă reușita era anulată, jucătorul aflându-se în offside. Astfel că, cele două echipe ale intrat la cabine cu scor egal, 0-0.

Egalitatea numerică era stabilită în minutul 59, după ce Iacob i-a spart capul lui Patache. Fundașul lui Marius Croitoru a luat de o ambulanță, în timp ce centralul Iulian Călin a avut nevoie de 5 minute pentru a decide sentința.

Chindia deschidea scorul în minutul 72, prin Vadim Rață, cu un șut din marginea careului. Chindia beneficiază de un penalty în minutul 88, după un fault al lui Rodriguez. Berisha trage în dreapta, iar Hankic ghicește colțul și este aproape să scoată mingea, care însă intră în poartă.

FC Botoșani pierde partida cu scorul de 0-2 și are un bilanț incredibil: 2 puncte în 4 meciuri după pauză competițională, deși începuse perfect sezonul.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Restricții similare stării de urgență și pentru trei comune din județ

astăzi, 15:27
552

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat, joi, noi restricții pentru municipiul Botoșani, dar și comunele Adășeni, Suharău și Văculești, unde incidența de i...

România a depășit pragul de 6000 de îmbolnăviri de SARS-CoV-2. 110 cazuri noi la Botoșani

astăzi, 13:37
877

România a înregistrat astăzi, joi, cel mai grav bilanț zilnic de la startul epidemiei de SARS-CoV-2: 6.481 de cazuri raportate în ultimele 24 de ore, fiind pentru prima dată c&aci...

Primarii și aleșii locali vor putea depune jurământul și online

astăzi, 12:03
148

Primarii, consilierii locali, președinții consiliilor județene vor putea depune jurământul prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare la distanţă. Decizia a fost luată de Guve...