FC Botoșani - Chindia Târgoviște 0-2! Băieții lui Croitoru nu reușesc să iasă din criză

FC Botoșani - Chindia Târgoviște 0-2! Băieții lui Croitoru nu reușesc să iasă din criză

FC Botoșani și Chindia Târgoviște s-au întâlnit în primul meci al zilei de duminică din etapa a 6-a a Casa Liga Întâi. Elevii lui Marius Croitoru sunt în criza de rezultate și au nevoie urgentă de puncte. La capitalul absențe, FC Botoșani nu a putut să se bazeze pe Marko Duganzic, care va pleca la Craiova.

După un început de meci echilibrat, FC Botoșani rămânea în 10 după ce Andrei Chindriș a primit direct cartonașul în minutul 26.

Chindia reușea să trimită mingea în poartă în minutul 44, prin Florea, însă reușita era anulată, jucătorul aflându-se în offside. Astfel că, cele două echipe ale intrat la cabine cu scor egal, 0-0.

Egalitatea numerică era stabilită în minutul 59, după ce Iacob i-a spart capul lui Patache. Fundașul lui Marius Croitoru a luat de o ambulanță, în timp ce centralul Iulian Călin a avut nevoie de 5 minute pentru a decide sentința.

Chindia deschidea scorul în minutul 72, prin Vadim Rață, cu un șut din marginea careului. Chindia beneficiază de un penalty în minutul 88, după un fault al lui Rodriguez. Berisha trage în dreapta, iar Hankic ghicește colțul și este aproape să scoată mingea, care însă intră în poartă.

FC Botoșani pierde partida cu scorul de 0-2 și are un bilanț incredibil: 2 puncte în 4 meciuri după pauză competițională, deși începuse perfect sezonul.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Masca de protecție trebuie purtată în continuare și de către persoanele care s-au vaccinat

astăzi, 20:26
90

Masca de protecție trebuie purtată și după vaccinare. Este o precizare foarte importantă făcută, astăzi, de oficialii Ministerului Sănătății pe pagina de Facebook a ins...

Vechimea în muncă s-a scumpit!

astăzi, 17:55
626

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a anunțat că, odată cu majorarea salariului minim brut la 2.300 de lei, a crescut și suma pentru cumpărarea retroactivă a vechimii.Astfel, contribu...

Terapie nouă în tratarea COVID – 19. Aplicarea acesteia reduce cazurile din ATI.

astăzi, 17:47
866

O nouă terapie  folosită în cazurile severe de COVID -19 duce la reducerea cazurilor din secțiile ATI.Medicii din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase și Pneum...