FC Botoșani câștigă imagine, după transferul lui Al-Mawas: cifrele din Social Media au explodat!

FC Botoșani câștigă imagine, după transferul lui Al-Mawas: cifrele din Social Media au explodat!

FC Botoșani se bucură de o adevărată lovitură de marketing. Transferul lui Al-Mawas reprezintă poate cea mai inspirată mutare din istoria clubului, cel puțin din punct de vedere al imaginii clubului.

Fanii lui "Hagi al Siriei" au invadat pagina de Facebook a clubului, reușind să facă un "fanbase" uriaș pentru clubul local de fotbal.

"Chiar ni s-a blocat Facebook-ul din cauza mesajelor primite de la fanii lui. A semnat, sambata cred ca va ajunge in Romania.

El este un jucator foarte iubit in Siria, este capitanul echipei nationale, a si marcat in ultimul meci.

Prin cate nenorociri am trecut anul asta, aceasta lovitura de marketing chiar e un lucru pozitiv", a spus patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, pentru Digisport.

Și Iftime are dreptate. Spre exemplu, postarea de final de meci al duelului dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova, încheiat 0-0, rezultat foarte bun, a adunat 140 de comentarii. O altă postare, cea prin care Denis Haruț este felicitat pentru prezența în echipa etapei, a adunat 230 de comentarii.

În schimb, postarea în care a fost anunțat transferul mijlocașului de creație a adunat peste 5800 de comentarii. Adică de cel puțin 25 de ori mai multe reacții decât orice altă postare din ultima perioadă.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
87

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
59

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
208

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...