FC Botoșani câștigă imagine, după transferul lui Al-Mawas: cifrele din Social Media au explodat!

FC Botoșani câștigă imagine, după transferul lui Al-Mawas: cifrele din Social Media au explodat!

FC Botoșani se bucură de o adevărată lovitură de marketing. Transferul lui Al-Mawas reprezintă poate cea mai inspirată mutare din istoria clubului, cel puțin din punct de vedere al imaginii clubului.

Fanii lui "Hagi al Siriei" au invadat pagina de Facebook a clubului, reușind să facă un "fanbase" uriaș pentru clubul local de fotbal.

"Chiar ni s-a blocat Facebook-ul din cauza mesajelor primite de la fanii lui. A semnat, sambata cred ca va ajunge in Romania.

El este un jucator foarte iubit in Siria, este capitanul echipei nationale, a si marcat in ultimul meci.

Prin cate nenorociri am trecut anul asta, aceasta lovitura de marketing chiar e un lucru pozitiv", a spus patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, pentru Digisport.

Și Iftime are dreptate. Spre exemplu, postarea de final de meci al duelului dintre FC Botoșani și Universitatea Craiova, încheiat 0-0, rezultat foarte bun, a adunat 140 de comentarii. O altă postare, cea prin care Denis Haruț este felicitat pentru prezența în echipa etapei, a adunat 230 de comentarii.

În schimb, postarea în care a fost anunțat transferul mijlocașului de creație a adunat peste 5800 de comentarii. Adică de cel puțin 25 de ori mai multe reacții decât orice altă postare din ultima perioadă.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Categoric: FC Botoșani - Dinamo 4-0!

Duminică, 24 Ianuarie 2021
220

FC Botoșani a făcut o demonstrație de forță în duelul cu Dinamo, din a treia etapă a returului Ligii Întâi. După un meci dominat cap-coadă, FC Botoșani a câștigat cu ...

Masca de protecție trebuie purtată în continuare și de către persoanele care s-au vaccinat

Duminică, 24 Ianuarie 2021
208

Masca de protecție trebuie purtată și după vaccinare. Este o precizare foarte importantă făcută, astăzi, de oficialii Ministerului Sănătății pe pagina de Facebook a ins...

Vechimea în muncă s-a scumpit!

Duminică, 24 Ianuarie 2021
858

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a anunțat că, odată cu majorarea salariului minim brut la 2.300 de lei, a crescut și suma pentru cumpărarea retroactivă a vechimii.Astfel, contribu...