FC Botoșani - Astra Giurgiu 0-0! Băieții lui Croitoru, singuri pe teren în repriza secundă!

FC Botoșani - Astra Giurgiu 0-0! Băieții lui Croitoru, singuri pe teren în repriza secundă!

FC Botoșani a întâlnit Astra Giurgiu vineri seară, de la ora 20:30, într-un meci contând pentru etapa a 7-a a Play-Off-ului Primei Divizii.

Partida a început în echilibru. Denis Alibec a primit cartonașul galben în minutul 7, după un fault dur asupra lui Țigănașu.

În minutul 26, Ashkovski primește același cartonaș, după o serie de faulturi.

La capitolul acțiuni pe poartă, prima repriză a fost una săracă. În minutul 12, Seto trimite cu capul peste poarta lui Pap, din centrarea lui David Bruno.

4 minute mai târziu, FC Botoșani trece la mustață pe lângă deschiderea scorului. După un corner executat de Babunski, Duganzic reia cu capul și trimite periculos către poarta lui Lazar. Fostul portar de la FC Botoșani respinge până la Stefan Ashkovski, la 3 metri de poartă, care șutează, însă și de această dată Lazar respinge.

Scorul pauzei a fost 0-0, după o repriză în care jocul a fost mult mai activ la centrul terenului, decât în zonele celor două careuri de 16 metri.

În minutul 62 au loc primele schimbări: la Astra, Bruno este înlocuit de Valentin Gheorghe, în timp ce Marius Croitoru alege să îl scoată pe Stefan Ashkovski, care a avut o evoluție instabilă astăzi, și să îl introducă pe Ofosu.

În minutul 74, Marius Croitoru face alte două schimbări: Babunski și Keyta sunt înlocuiți de Ebenhofer și Holzmann.

În minutul 77, Marko Duganzic trage din 20 de metri, însă șutul său este prins cu ușurință de portalul Astrei.

În minutul 82, Bryan Mendoza iese accidentat, iar Patache îl înlocuiește pe fundașul argentinian. 3 minute mai târziu, Simion primește cartonașul galben, după un fault la Ofosu.

Astra face o schimbare în minutul 89, atunci când Alibec este înlocuit de Balaure. Un minut mai târziu, Budescu este înlocuit de Stahl.

După o repriză secundă cu o singura formație pe teren: FC Botoșani, Sebastian Colțescu bune capăt partidei. Remiză albă pe tabelă, după o prestație excelentă a elevilor lui Marius Croitoru, care însă nu au fost suficienți de atenți la finalizare.

Etapa viitoare, pe municipal va ajunge liderul clasamentului și probabil viitoarea campioană, CSU Craiova.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
3

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
61

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
236

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...