Duminică: Botoșani - Chindia! Absențe importante in tabăra botoșăneană!

Duminică: Botoșani - Chindia! Absențe importante in tabăra botoșăneană!

FC Botoșani primește duminică, de la ora 17:30, vizita nou-promovatei Chindia Târgoviște. Formația oaspete, pregătită de Viorel Moldovan este pe locul 13 în prima ligă, loc retrogradabil.

Aceștia vin după un egal cu Sepsi, iar în ultimele 5 meciuri, aceștia au 1 victorie, doua egaluri și două înfrângeri. De cealaltă parte, gazdele vin după un egal scandalos cu Dinamo și nu au mai reușit să învingă din etapa a 3-a a primei ligi. Chiar și așa, Marius Croitoru e încrezător înaintea partidei.

„Mi-aş dori din tot sufletul să câştigăm. Până acum, am jucat bine, n-am pierdut dar nici nu am câştigat. Cu Chindia va fi un meci foarte dificil, este o echipă bună, o echipă care joacă de câţiva ani împreună. Este o echipă care joacă mult mai ofensiv decât Clinceni, au mulţi jucători în jumătatea adversă, pun presiune”, a spus Marius Croitoru.

FC Botoșani va avea și doi absenți importanți la centrul terenului. Enriko Papa și Jonathan Rodriguez sunt suspendați pentru cumul de cartonașe, astfel că, în primul 11 vor apărea jucător cu puține minute în acest sezon.

„Vom avea înlocuitori. Se pregătesc cu noi de la începutul campionatului. Este şansa lor să demonstreze, iar prima ocazie este duminică. Suntem o echipă care jucăm fotbal, care încercăm să producem fotbal, să producem rezultate. Suntem învinşi doar de campioană. Rezultatele pozitive sunt împotriva unor echipe foarte bune. Singurul pas greşit este cu Clinceni, nu aveam voie să fim egalaţi de la 2-0. Egalurile sunt împotriva unor echipe foarte bune, care au jucat în play-off”, a adăugat Croitoru.

FC Botoșani este pe locul 6 in Casa Liga 1, cu 12 puncte, dublu față de Chindia, care au adunat doar 6 puncte de la promovate.

Cele două echipe s-au întâlnit și în liga a doua, într-un sezon la capătul căruia Botoșani promova. Chindia câștiga atunci meciul de pe teren propriu, 2-0, dar era învinsă la Botoșani, 1-0. (Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
153

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
114

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
178

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...