Duminică: Botoșani - Chindia! Absențe importante in tabăra botoșăneană!

Duminică: Botoșani - Chindia! Absențe importante in tabăra botoșăneană!

FC Botoșani primește duminică, de la ora 17:30, vizita nou-promovatei Chindia Târgoviște. Formația oaspete, pregătită de Viorel Moldovan este pe locul 13 în prima ligă, loc retrogradabil.

Aceștia vin după un egal cu Sepsi, iar în ultimele 5 meciuri, aceștia au 1 victorie, doua egaluri și două înfrângeri. De cealaltă parte, gazdele vin după un egal scandalos cu Dinamo și nu au mai reușit să învingă din etapa a 3-a a primei ligi. Chiar și așa, Marius Croitoru e încrezător înaintea partidei.

„Mi-aş dori din tot sufletul să câştigăm. Până acum, am jucat bine, n-am pierdut dar nici nu am câştigat. Cu Chindia va fi un meci foarte dificil, este o echipă bună, o echipă care joacă de câţiva ani împreună. Este o echipă care joacă mult mai ofensiv decât Clinceni, au mulţi jucători în jumătatea adversă, pun presiune”, a spus Marius Croitoru.

FC Botoșani va avea și doi absenți importanți la centrul terenului. Enriko Papa și Jonathan Rodriguez sunt suspendați pentru cumul de cartonașe, astfel că, în primul 11 vor apărea jucător cu puține minute în acest sezon.

„Vom avea înlocuitori. Se pregătesc cu noi de la începutul campionatului. Este şansa lor să demonstreze, iar prima ocazie este duminică. Suntem o echipă care jucăm fotbal, care încercăm să producem fotbal, să producem rezultate. Suntem învinşi doar de campioană. Rezultatele pozitive sunt împotriva unor echipe foarte bune. Singurul pas greşit este cu Clinceni, nu aveam voie să fim egalaţi de la 2-0. Egalurile sunt împotriva unor echipe foarte bune, care au jucat în play-off”, a adăugat Croitoru.

FC Botoșani este pe locul 6 in Casa Liga 1, cu 12 puncte, dublu față de Chindia, care au adunat doar 6 puncte de la promovate.

Cele două echipe s-au întâlnit și în liga a doua, într-un sezon la capătul căruia Botoșani promova. Chindia câștiga atunci meciul de pe teren propriu, 2-0, dar era învinsă la Botoșani, 1-0. (Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cea mai sigură carieră este cea militară. Centrul Militar Județean Botoșani caută viitorii ofițeri!

astăzi, 13:43
26

Dacă ești tânăr, aflat într-o clasă terminală, și încă nu ai decis ce anume vei face în viitor, trebuie să știi că în România sunt câteva cariere ca...

ISU Botoșani dă soluțiile pentru evitarea evenimentelor neplăcute cu ocazia sărbătorilor de iarnă

astăzi, 13:20
70

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a făcut astăzi o serie de recomandări populației datorită apropierii sărbătorilor de iarnă, peri...

Se poate! În urma sesizărilor primite de la părinții copiilor din Botoșani, se schimbă legea transportului de persoane. Firmele vor rămâne fără licență dacă ignoră copii care merg la școală!

astăzi, 10:08
317

Firmele de transport vor trebui să asigure naveta elevilor sau vor rămâne fără licenţa de transport, prevede un proiect de lege aprobat de Guvern.Potrivit comunicatului emis de Minister...