Doi sportivi de la CS DAO Botosani, selectionati pentru Campionatul European de QWAN KI DO, in Elvetia

Doi sportivi de la CS DAO Botosani, selectionati pentru Campionatul European de QWAN KI DO, in Elvetia
In perioada 31 august - 1 septembrie 2013 a avut loc in municipiul Roman, judetul Neamt, stagiul national de instructori si antrenori ai Federatiei Romane de Arte Martiale, departament QWAN KI DO.

S-au studiat tehnici de autoaparare, de perfectionare a thao quyen. De asemenea a avut loc si Adunarea Generala, unde responsabilii de club au aprobat contributiile si calendarul competitional 2013-2014.

Din partea CS DAO Botosani au participat Victor Trofin, Mircea Luca, Jajaie Florin si Agachi Narcis. A participat si Eugen Turcanu, coordonator tehnic pe judetul Botosani din partea Federatiei.

In decursul zilei de sambata a avut loc si ultima selectie pentru lotul national de seniori ce vor participa in luna octombrie la Campionatul European de QWAN KI DO in Elvetia. Din partea CS DAO Botosani au fost selectionati in echipa de centuri negre a Romaniei Jajaie Florin si Agachi Narcis.

CS DAO Botosani va participa si la Campionatul European Intercluburi ce se va desfasura in Elvetia, in aceeasi perioada, cu o echipa de centuri negre (2 titulari + 1 rezerva).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
62

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
182

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfinţit Mucenic Pafnutie

astăzi, 07:00
19

În Pustia Palestinei, aproape de Ierusalim, se afla o frumoasă aşezare călugărească întemeiată de Sfântul Hariton şi se numea Lavra Veche, întrucât sfântul o...