Doi botoșăneni au câștigat Raliul Iașiului la clasa N11

Doi botoșăneni au câștigat Raliul Iașiului la clasa N11

Echipajul format din doi botoșăneni, Paul Ciubotaru și Alin Clapon, au realizat cea mai mare performanță în sporturile cu motor din Botoșani, clasându-se pe primul loc la clasa N11 și pe locul 5 în clasamentul general în Raliul Iașiului. Ambii piloți fac parte din AutoGreen Club de la Botoșani.

Raliul Iașiului este considerat cel mai prestigios eveniment automobilistic din România, cu un traseu de  132 de kilometri de probă specială, pe macadam, din Moldova, și a avut loc la finele săptămânii trecute. Raliul a avut 10 probe speciale, printre care si superspeciala din capitala regiunii, Iași, acolo unde fanii au fost prezenți în număr mare pentru a aplauda evoluția echipajelor pe celebrul traseu din zona Râpa Galbenă.

Pa lista de start s-au înscris nu mai puțin de 70 de echipaje, ceea ce face ca rezultatul botoșănenilor să fie foarte valoros.

Botoșănenii încearcă acum să participe la Raliul Brașovului, iar dacă vor putea să primească suport financiar, își doresc o participare și la Raliul Clujului, ambele circuite fiind incluse în Campionatul Național de Raliu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Comunicat Pro România. Mihaela Huncă deputat Pro România: Mult zgomot pentru nimic sau demagogie pură! Actualul guvern este copia fostului guvern PSD!

astăzi, 14:59
18

(P) Comunicat Pro România:Mult zgomot pentru nimic sau demagogie pură! Actualul guvern este copia fostului guvern PSD: într-un mod în care nu a reuşit decât să sperie ca...

Tot mai mulți șoferi fără permis ajung în Penitenciarul Botoșani

astăzi, 14:42
94

Un nou mandat de executare a pedepsei cu închisoare pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere a fost pus în aplicare de polițiști, iar bă...

Poliţiştii rutieri au ieșit din nou în stradă

astăzi, 14:34
56

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au organizat ieri o nouă acţiune în municipiul Botoșani pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie...