Dinamo - FC Botoșani 1-1! Egal norocos!

Dinamo - FC Botoșani 1-1! Egal norocos!

FC Botoșani și Dinamo s-au întâlnit vineri seară în etapa a 3-a a primi divizii. FC Botoșani venea după 3 succese consecutive și cu gândul la meciul de Europa League de joi.

Prima șansă importantă a meciului a avut loc în minutul 21, atunci când Gonzalez a centrat, iar mingea reluată cu capul de Sorescu a ajuns in bară.

FC Botoșani deschidea scorul în minutul 37. Babunski îi trimite lui Ofosu, care îi trimite mai departe lui Askovski, care scapă mingea spre Isma Lopez, spaniolul trimițând în propria poartă.

Scorul pauzei a fost 1-0.

Dinamo a revenit spectaculos pe tabelă. În minutul 70, Valle trimite un lob de la 55 de metri direct pe poartă, iar Pap nu mai poate reacționa.

Juan Cascini vedea al doilea cartonaș galben și totodată cartonașul roșu în minutul 91. Dinamo încearcă să profite de avantajul omului în plus, însă fără succes.

După o repriză secundă în care Dinamo a controlat autoritar jocul, FC Botoșani obține un egal norocos. Pentru formația lui Marius Croitoru urmează duelul de joi din Europa League, împotriva lui Shkendija.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, noul primar al municipiului Botoșani

astăzi, 02:34
2308

Cosmin Andrei este noul primar al municipiului Botoșani după o luptă strânsă cu liberalul Cătălin Mugurel Flutur.După numărarea voturilor din secțiile din municipiul Botoșani, Cosm...

Numărătoare de infarct! Duelul Flutur / Andrei tinde să se decidă la un singur vot

astăzi, 00:10
4056

Este incredibil dar duelul dintre liberalul Cătălin Flutur și social democratul Cosmin Andrei la primăria municipiului Botoșani pare să se decidă doar la câteva voturi, dacă nu chia...

Dan Oloeriu și-a spulberat adversarii la Flămânzi

Duminică, 27 Septembrie 2020
901

Dan Oloeriu, primarul în funcție și candidatul PNL la funcția de primar al orașului Flămânzi, a reușit să obțină din nou funcția de primar al orașului în urma scrutinului ...