Denis Haruț, copilul de aur de la Botoșani! Becali a înaintat deja o ofertă

Denis Haruț, copilul de aur de la Botoșani! Becali a înaintat deja o ofertă

FC Botoșani are un copil de aur. Denis Haruț este cel mai căutat jucător din echipa locală, iar ofertele pentru fundașul dreapta curg. FCSB își dorește transferul tânărului jucător, însă suma de transfer nu va scădea sub un milion de euro.

„E adevărat că am discutat cu Gigi Becali despre Denis Haruț! Nu vă pot spune ce sumă ne-a oferit, doar că nu am fost de acord cu propunerea dumnealui. Discuțiile nu sunt sistate, dar nu cred că băiatul va pleca în această iarnă.

Doar să fie o ofertă să ne rupă bugetul… Ce înseamnă asta? Sub un milion de euro nu îl dau! Gigi Becali este un afacerist bun și sunt convins că știe că vorbim despre un fotbalist cu un potențial ridicat”, a declarat Valeriu Iftime, conform Pro Sport.

Denis Haruț a impresionat în acest sezon datorită calităților sale. Acesta este unul dintre cei mai buni jucători ai clubului, indiferent că a evoluat în partea dreaptă sau în centrul defensivei. Este un jucător important pe faza de creație, reușind să controleze foarte bine jocul până în zona mediană. Probabil, daca va continua în acest ritm, îl vom vedea și naționala mare, curând.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
17

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
35

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
28

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...