DECLARAȚIA ANULUI. Stoian Silvian: "Mă las de handbal dacă nu câștigăm"

DECLARAȚIA ANULUI. Stoian Silvian: "Mă las de handbal dacă nu câștigăm"

CSM Botoșani va juca duminică, pe terenul "lanternei roșii", CSU Târgoviște, echipă ce a primit 148 de goluri în acest sezon.

Cu o echipă plină de copii, fără experiență, CSU Târgoviște este asemenea Botoșaniului din sezonalele precedente, o echipă fără experiență, care își dorește doar să joace handbal, dar nu se gândesc și la performanțe.

Stoian Silvian s-a dovedit a fi un transfer reușit pentru CSM Botoșani. Acesta a reușit să se impună și să devină om de bază în echipa Botoșaniului. Acesta nu crede că echipa lui ar trebui să aibe emoții în partida de la Târgoviște.

"După părerea mea, va fi un meci foarte ușor și un bun antrenament pentru noi. Nu au vreo șansă. Este o echipă lipsită de experiență. Cei de acolo joacă handbal doar de plăcere si nu exista grad de comparație intre ei si noi. Ar înseamnă să ne lăsăm de handbal daca ne-am întoarce fără cele 3 puncte. Nici dacă s-ar juca meciul la 5 dimineața, nu am avem cum sa nu plecăm de acolo fără cele 3 puncte." a spus acesta.

CSM Botoșani are amintiri plăcute din meciurile cu CSU Târgoviște. Împotriva acestora, echipa noastră a obținut prima victorie din istoria clubului: 35-29. (Iosif Pintilie)  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FOTO: Primele autobuze pentru transportul local de călători au ajuns la Botoșani

astăzi, 17:02
135

Primul lot de patru autobuze care vor asigura transportul local de călători în municipiul Botoșani a ajuns marți, 2 iunie, la Botoșani.Autobuzele, marca ISUZU, vor înlocui actuale...

Grenadă de mână defensivă cu focosul secționat, descoperită în gospodăria unui localnic din comuna Vorona

astăzi, 16:01
81

Muniția provine din timpul conflictelor armate și a fost descoperită pe timpul executării unor lucrări de excavație pentru turnarea temelie unei case.Elementul de muniție a fost ridicat și...

În urmă cu puțin timp: cutremur de 4,8 grade în zona seismică Vrancea

astăzi, 14:34
356

Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat în urmă cu puțin timp că un nou cutremur cu magntudinea de 4,8 grade, a avut loc în zona seismi...