DECLARAȚIA ANULUI. Stoian Silvian: "Mă las de handbal dacă nu câștigăm"

DECLARAȚIA ANULUI. Stoian Silvian: "Mă las de handbal dacă nu câștigăm"

CSM Botoșani va juca duminică, pe terenul "lanternei roșii", CSU Târgoviște, echipă ce a primit 148 de goluri în acest sezon.

Cu o echipă plină de copii, fără experiență, CSU Târgoviște este asemenea Botoșaniului din sezonalele precedente, o echipă fără experiență, care își dorește doar să joace handbal, dar nu se gândesc și la performanțe.

Stoian Silvian s-a dovedit a fi un transfer reușit pentru CSM Botoșani. Acesta a reușit să se impună și să devină om de bază în echipa Botoșaniului. Acesta nu crede că echipa lui ar trebui să aibe emoții în partida de la Târgoviște.

"După părerea mea, va fi un meci foarte ușor și un bun antrenament pentru noi. Nu au vreo șansă. Este o echipă lipsită de experiență. Cei de acolo joacă handbal doar de plăcere si nu exista grad de comparație intre ei si noi. Ar înseamnă să ne lăsăm de handbal daca ne-am întoarce fără cele 3 puncte. Nici dacă s-ar juca meciul la 5 dimineața, nu am avem cum sa nu plecăm de acolo fără cele 3 puncte." a spus acesta.

CSM Botoșani are amintiri plăcute din meciurile cu CSU Târgoviște. Împotriva acestora, echipa noastră a obținut prima victorie din istoria clubului: 35-29. (Iosif Pintilie)  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă un fals grosolan! Doar cinci profesori din Botoșani spun fac pregătire cu elevii!

astăzi, 12:05
36

Doar cinci profesori din Botoșani au declarat că fac pregătire cu elevii în județul Botoșani, deși la nivel național se apreciază că 4 din 10 elevi fac pregătire la diferite materii. &...

Heidi, vedeta acestui weekend la Cinema „Unirea”

astăzi, 11:57
2

Printre filmele care vor rula, în acest weekend, la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani, se numără și lungmetrajul polițist „Heidi”, în regia lui Cătălin...

Doi tineri din județ, arestați pentru furt. Unul dintre făptași se afla deja sub arest la domiciliu

astăzi, 11:51
20

Joi, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri de 18, respectiv 33 de ani, din localitatea Răchiţi, bă...