DECLARAȚIA ANULUI. Stoian Silvian: "Mă las de handbal dacă nu câștigăm"

DECLARAȚIA ANULUI. Stoian Silvian: "Mă las de handbal dacă nu câștigăm"

CSM Botoșani va juca duminică, pe terenul "lanternei roșii", CSU Târgoviște, echipă ce a primit 148 de goluri în acest sezon.

Cu o echipă plină de copii, fără experiență, CSU Târgoviște este asemenea Botoșaniului din sezonalele precedente, o echipă fără experiență, care își dorește doar să joace handbal, dar nu se gândesc și la performanțe.

Stoian Silvian s-a dovedit a fi un transfer reușit pentru CSM Botoșani. Acesta a reușit să se impună și să devină om de bază în echipa Botoșaniului. Acesta nu crede că echipa lui ar trebui să aibe emoții în partida de la Târgoviște.

"După părerea mea, va fi un meci foarte ușor și un bun antrenament pentru noi. Nu au vreo șansă. Este o echipă lipsită de experiență. Cei de acolo joacă handbal doar de plăcere si nu exista grad de comparație intre ei si noi. Ar înseamnă să ne lăsăm de handbal daca ne-am întoarce fără cele 3 puncte. Nici dacă s-ar juca meciul la 5 dimineața, nu am avem cum sa nu plecăm de acolo fără cele 3 puncte." a spus acesta.

CSM Botoșani are amintiri plăcute din meciurile cu CSU Târgoviște. Împotriva acestora, echipa noastră a obținut prima victorie din istoria clubului: 35-29. (Iosif Pintilie)  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
6

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
42

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
218

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...