CSM Botoșani - CSU Târgoviște 50-21! Victorie de palmares!

CSM Botoșani - CSU Târgoviște 50-21! Victorie de palmares!

CSM Botoșani a câștigat fără emoții, în această seară, partida cu CSU Târgoviște, ultima din turul campionatului. Elevii lui Radu Roșu au condus din primul până în ultimul minut, iar la final tabela arată o diferență enormă: 50-21.

Botoșănenii au controlat partida, iar juniorii de la CSU Târgoviște nu au reușit să le pună nici cele mai mici emoții jucătorilor botoșăneni. La pauză, scorul era 26-7, iar după încă 30 de minute diferența s-a najoriat până la 29 de goluri.

Pentru CSM Botoșani, Cristi Adomnicai a fost cel mai bun jucător, cu 9 reușite. Totuși, remarcăm evoluțiile excelente a doi juniori, de 16 ani: Răzvan Lesniuc, cu 6 goluri, și Rareș Răileanu, cu 8 goluri, debutant. De asemenea, tot 8 goluri a reușit și Cosmin Bidașcă.

Pentru CSM Botoșani, finalul anului va fi în totalitate acordat Cupei României. Luni, botoșănenii vor juca împotriva Universității Cluj, echipa din Divizia A, iar daca vor câștiga, vor disputa Sfertul de Finală al Cupei României pe 15 decembrie.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
71

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
211

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
93

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...