Cocoșii arțăgoși de la FC Botoșani înving vedetele lui Becali de la FCSB cu 2-0!

Cocoșii arțăgoși de la FC Botoșani înving vedetele lui Becali de la FCSB cu 2-0!

Ce meci au făcut cocoșii arțăgoși de la FC Botoșani! Cu două remize și 11 victorii obținute în fața botoșănenilor, steliștii au început meciul cu gând de victorie, dar au încasat o bătaie crâncenă de la cocoșii arțăgoși, care și-au ascuțit pintenii încă de la începutul săptămânii trecute, și au trecut la treabă în această seară de la ora 20.00 pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Ploiești.

FCSB poate spune că a avut un noroc monumental de cel puțin două ori, după o primă repriză senzațională a celor de la FC Botoșani.

În minutul 18, Andronic îl învinge pe Vlad din interiorul careului de 16 metri, după ce a trecut printr-o apărare făcută varză, pentru ca în minutul 40, Ongenda să-i ridiculizeze din nou pe steliști cu un șut superb din interiorul careului.

Cocoșii ratează încă două ocazii monumentale, iar repriza se termină cu scorul de 2-0.

După pauză, cocoșii lui Croitoru își pierd capul de câteva ori singuri cu portarul advers, ratează inredibil și scad ritmul după minutul 65, dar și vedetele lui Becali, deși au presat constant, ratează cele câteva ocazii pe care le au, și pleacă acasă cu coada între picioare.

După remiza cu Astra, 2-2, și victoria cu FC Voluntari cu 4-1, FC Botoșani s-a dovedit a fi o nucă prea tare pentru FCSB.

Putea fi cel puțin 4 la 0, sau, în cel mai rău caz 4-1, dar după o luptă crâncenă, și 5 minute de prelungire, meciul s-a terminat cu prima victorie a Botoșaniului din de până acum în fața Stelei, cocoșii arțăgoși scriind file de istorie sub comanda tânărului antrenor Marius Croitoru.  

Dacă doriți să revededeți golurile, o puteți face acum, aici:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
7

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...

Acțiune comună a polițiștilor din județ pentru menținerea ordinii, au fost aplicate zeci de sancțiuni!

astăzi, 18:14
29

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au organizat astăzi, 23 aprilie 2024, o acțiune cu efective mărite  împreună cu cei ai Secțiilor de Poliție Rurală arondate, a ...

952 persoane angajate prin intermediul AJOFM Botoșani, în primele trei luni ale anului 2024

astăzi, 17:14
62

În primele trei luni ale anului 2024, au fost integrate pe piața muncii datorită măsurilor de stimulare a ocupării forței de muncă implementate de Agenția Județeană pentru Ocuparea For...