Cocoșii arțăgoși de la FC Botoșani înving vedetele lui Becali de la FCSB cu 2-0!

Cocoșii arțăgoși de la FC Botoșani înving vedetele lui Becali de la FCSB cu 2-0!

Ce meci au făcut cocoșii arțăgoși de la FC Botoșani! Cu două remize și 11 victorii obținute în fața botoșănenilor, steliștii au început meciul cu gând de victorie, dar au încasat o bătaie crâncenă de la cocoșii arțăgoși, care și-au ascuțit pintenii încă de la începutul săptămânii trecute, și au trecut la treabă în această seară de la ora 20.00 pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Ploiești.

FCSB poate spune că a avut un noroc monumental de cel puțin două ori, după o primă repriză senzațională a celor de la FC Botoșani.

În minutul 18, Andronic îl învinge pe Vlad din interiorul careului de 16 metri, după ce a trecut printr-o apărare făcută varză, pentru ca în minutul 40, Ongenda să-i ridiculizeze din nou pe steliști cu un șut superb din interiorul careului.

Cocoșii ratează încă două ocazii monumentale, iar repriza se termină cu scorul de 2-0.

După pauză, cocoșii lui Croitoru își pierd capul de câteva ori singuri cu portarul advers, ratează inredibil și scad ritmul după minutul 65, dar și vedetele lui Becali, deși au presat constant, ratează cele câteva ocazii pe care le au, și pleacă acasă cu coada între picioare.

După remiza cu Astra, 2-2, și victoria cu FC Voluntari cu 4-1, FC Botoșani s-a dovedit a fi o nucă prea tare pentru FCSB.

Putea fi cel puțin 4 la 0, sau, în cel mai rău caz 4-1, dar după o luptă crâncenă, și 5 minute de prelungire, meciul s-a terminat cu prima victorie a Botoșaniului din de până acum în fața Stelei, cocoșii arțăgoși scriind file de istorie sub comanda tânărului antrenor Marius Croitoru.  

Dacă doriți să revededeți golurile, o puteți face acum, aici:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: Splendoarea Naturii

Marţi, 2 Iunie 2020
94

La orele serii publicăm astăzi o nouă poezie primită pe adresa de e-mail a redacției noastre. Vă dorim lectură plăcută. SPLENDOAREA NATURIIde Bulgariu FănicăAcum, c&aci...

Acțiuni ale polițiștilor. Peste 150 de botoșăneni verificați, în ultimele 24 de ore, zeci de sancțiuni aplicate

Marţi, 2 Iunie 2020
315

În ultimele 24 de ore, polițiștii au organizat trei acțiuni punctuale pentru prevenirea oricăror fapte de natura a tulbura ordinea și liniștea publică și pentru verificarea respectării ...

Botoșăneni amendați și băgați în carantină

Marţi, 2 Iunie 2020
214

Două persoane din Botoșani au fost sancționate pentru că nu au respectat măsura izolării la domiciliu.Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, din orașul Bucecea și unul de 20 de ani di...