Cocoșii arțăgoși de la FC Botoșani înving vedetele lui Becali de la FCSB cu 2-0!

Cocoșii arțăgoși de la FC Botoșani înving vedetele lui Becali de la FCSB cu 2-0!

Ce meci au făcut cocoșii arțăgoși de la FC Botoșani! Cu două remize și 11 victorii obținute în fața botoșănenilor, steliștii au început meciul cu gând de victorie, dar au încasat o bătaie crâncenă de la cocoșii arțăgoși, care și-au ascuțit pintenii încă de la începutul săptămânii trecute, și au trecut la treabă în această seară de la ora 20.00 pe stadionul “Nicolae Dobrin” din Ploiești.

FCSB poate spune că a avut un noroc monumental de cel puțin două ori, după o primă repriză senzațională a celor de la FC Botoșani.

În minutul 18, Andronic îl învinge pe Vlad din interiorul careului de 16 metri, după ce a trecut printr-o apărare făcută varză, pentru ca în minutul 40, Ongenda să-i ridiculizeze din nou pe steliști cu un șut superb din interiorul careului.

Cocoșii ratează încă două ocazii monumentale, iar repriza se termină cu scorul de 2-0.

După pauză, cocoșii lui Croitoru își pierd capul de câteva ori singuri cu portarul advers, ratează inredibil și scad ritmul după minutul 65, dar și vedetele lui Becali, deși au presat constant, ratează cele câteva ocazii pe care le au, și pleacă acasă cu coada între picioare.

După remiza cu Astra, 2-2, și victoria cu FC Voluntari cu 4-1, FC Botoșani s-a dovedit a fi o nucă prea tare pentru FCSB.

Putea fi cel puțin 4 la 0, sau, în cel mai rău caz 4-1, dar după o luptă crâncenă, și 5 minute de prelungire, meciul s-a terminat cu prima victorie a Botoșaniului din de până acum în fața Stelei, cocoșii arțăgoși scriind file de istorie sub comanda tânărului antrenor Marius Croitoru.  

Dacă doriți să revededeți golurile, o puteți face acum, aici:

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Radu Roșu, despre meciul CSM - Târgoviște: "Nici nu vreau să mă gândesc că nu vom câștiga"

Vineri, 18 Octombrie 2019
100

CSM Botoșani se deplasează la Târgoviște, acolo unde vor da piept cu "lanterna roșie", CSU Târgoviște. Partida pare a fi una foarte simplă pentru Botoșani, având &ic...

Expoziție a terapiilor complementare, la Muzeul Județean din Botoșani

Vineri, 18 Octombrie 2019
180

Vineri, 25 octombrie a.c., începând cu ora 12:00, va avea loc deschiderea oficială a Expoziției de terapii complementare, găzduită de Muzeul Județean Botoșani. Aceasta este organizat...

Prea multe locuri de muncă pentru absolvenții de liceu din Botoșani

Vineri, 18 Octombrie 2019
534

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani a organizat  “Bursa locurilor de munca pentru absolventi”,  una dintre cele mai importante acţiuni implementate&...