Cifrele turului de campionat, pentru trupa lui Marius Croitoru

Cifrele turului de campionat, pentru trupa lui Marius Croitoru

FC Botoșani a terminat turul campionatului pe poziția a 5-a, cu 19 puncte, și golaveraj pozitiv (21-18), loc care ar duce trupa lui Croitoru în Play-Off, la finalul sezonului.

Botoșani a obținut 4 victorii, cu Voluntari, FCSB, Hermanstadt și Poli Iași, 7 egaluri, cu Astra, Gaz Metan, Viitorul, Craiova, Academica, Dinamo și Sepsi, dar și 2 înfrângeri, cu CFR Cluj și Chindia.

Pe teren propriu, Botoșani a avut evoluții modeste. Trupa de pe "Municipal" ocupa locul 10 în acest clasament, cu o înfrângere, o victorie și patru egaluri, adică 7 puncte, și un golaveraj nul(9-9).

În schimb, Botoșani e lider in clasamentul meciurilor din deplasare, avand 3 victorii, 3 egaluri și o singură înfrângere. Botoșani a obținut. 12 puncte în deplasare, și are un golaveraj pozitiv(12-9).

La capitolul jucători, Ashkovski este golgheterul echipei, cu 3 reușite. Același Ashkovski a reușit și 2 pase de gol, cifra obținută și de Papa, Rodriguez sau Roman.

Cele mai dastrice înfrângeri au fost cele cu CFR (4-1) și Chindia (0-3). De partea cealaltă, cele mai frumoase victorii s-au terminat cu același scor, cu Voluntari (4-1) și Poli Iași (3-0).

De asemenea, un moment istoric al acestui tur de campionat este reprezentat de victoria în fața FCSB-ului. Andronic, debutant în prima ligă in acel meci, și Ongenda au marcat pentru un succes ce va rămâne mult timp în amintirea suporterilor. (Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: La mulți ani, femeie

Joi, 4 Iunie 2020
120

La orele serii mai publicăm încă o poezie din cele primite pe adresa de e-mail a redacției noastre și ne bucurăm că am reluat această rubrică, pentru noi, minunată. Vă dorim lectură p...

Srilankezii abandonaţi la aeroport au fost concediaţi cu încălcarea gravă a Codului Muncii de către firma din Botoșani

Joi, 4 Iunie 2020
384

Confecţionerii din Sri Lanka ajunşi în mijlocul unui scandal naţional după ce au fost abandonaţi pe Aeroportul Otopeni au fost concediaţi de patronii fabricii din Botoşani fără a se res...

Botoșani, printre cele mai afectate de secetă județe din țară

Joi, 4 Iunie 2020
158

Comisiile de evaluare au întocmit până în prezent procese verbale de constatare a pagubelor produse de secetă pe o suprafaţă de 1,3 milioane de hectare, din cele 2,9 milioane car...