Chindriș, la Valencia? Iftime confirmă discuțiile!

Chindriș, la Valencia? Iftime confirmă discuțiile!

Una dintre cele mai apreciate publicații din peninsulă, a publicat ieri un articol prin care anunțau că Andrei Chindriș este dorit de Valencia, locul 7 din La Liga. Astăzi, a venit rândul lui Iftime sa confirme interesul unei echipe din Spania pentru fundașul "de aur" al Botoșaniului. Iftime cere 1.000.000€ pentru perla sa.

”Este o ofertă din Spania. Nu e chiar așa, discuția e doar cu impresarul. Eu la club nu am primit. Știu de discuția asta din Spania pentru Chindriș. I-am dat o împuternicire unui impresar pentru Spania și m-a rugat mult să nu îl dăm la FCSB că are o ofertă.

Sigur, nu contează ce vreau eu, contează ce vrea fotbalistul. Suntem în aer acum. Nu știu dacă e de la Valencia. E în Spania, sigur Liga 1 (n.r. - La Liga). I-am spus că nici nu mă interesează, i-am dat o ofertă pentru Spania, dacă are o ofertă la prețul pe care l-am cerut eu, să vorbească cu jucătorul și după să vină la mine să dau OK-ul. Cam asta este.

Am cerut un milion! Asta n-am spus încă (n.r.- dacă ar fi de acord cu 600.000 plus un procentaj). I-am dat suma de transfer. Prețul nu este bătut în cuie, să fim serioși”, a spus Iftime, pentru Digi Sport.

Până acum, doar FCSB a anunțat public că îl dorește pe fundașul născut la Cluj. Totuși, în timpul acestui sezon, mai mulți scouteri din Belgia și Germania au venit să îl urmărească pe jucătorul Botoșaniului.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Domnule senator Șoptică de ce nu cereți demisia lui Flutur de la Suceava pentru morții de COVID și abuzurile de care se face vinovat?”

astăzi, 10:47
15

Comunicat:Deputatul social-democrat botoșănean Răzvan Rotaru îi cere senatorului liberal Costel Șoptică să își asume responsabilitatea alături de colegii liberali din Guvern pe...

Liberalii au schimbat și directorul de la ARR Botoșani. Florin Plian vrea deja să mute sediul instituției pe Pietonalul Unirii

astăzi, 10:37
165

Începând de astăzi, Autoritatea Rutieră Română de la Botoșani are un nou director. Este vorba de Florin Plian, care fusese nominalizat de liberali pentru preluarea acestei funcț...

952 locuri de muncă valabile în această săptămână la AJOFM Botoșani

astăzi, 09:49
229

AJOFM Botoșani a anunțat că la nivelul județului sunt în acest moment disponibile 952 locuri de muncă, atât pentru persoane cu studii superioare cât și pentru cei care au studi...