Chindriș, la reducere: "Ieri m-a sunat cineva din America pentru el”

Chindriș, la reducere: "Ieri m-a sunat cineva din America pentru el”

Andrei Chindriș este, în acest moment, unul dintre cei mai valoroși jucători de la FC Botoșani. Dacă inițial Iftime cerea 1,5 milioane de euro, în urma crizei de Coronavirus prețul fundașului a scăzut.

”N-am vorbit cu domnul Becali direct, a vorbit cu impresarul lui Andrei (n.r. - Chindriș) dar încă n-am stabilit nimic legat de transferul lui și nu am nicio discuție proaspătă. Sigur că lucrurile se pot schimba, dar nu radical și nu pot să dau măsura schimbării acum pentru că nu știu cât de mare va fi schimbarea.

Se spune că lucrurile o să scadă la nivel de preț. Cam totul. Adică viața se va așeza pe alte condiții financiare, dar nu pot să spun, dacă eu ceream 1,5 milioane, acum să mi-l dea cu 500.000 că nu-l dau. Fără un milion de euro nu cred că-l dau pe Chindriș, ca să fiu sincer. Dar o să vedem, nici n-aș vrea să par ieșit din context, adică țara arde și Iftime se piaptănă. Poate și 800.000 de euro, ceva de genul ăsta.

I-am spus impresarului că poate discuta cu oricine. Ieri m-a sunat cineva din America pentru el. Am spus că sunt doar discuții. Eu țin să ajungă copilul la FCSB dacă el vrea, dar trebuie discutat prețul final”, a spus Iftime, pentru Digi Sport.

Universitatea Cluj, Știință Miroslava, Academica Clinceni și FC Botoșani sunt echipele la care a evoluat Andrei.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
23

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
190

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
151

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...