Cei mai energici copii sunt așteptați la Școala de Handbal a CSM Botoșani!

Cei mai energici copii sunt așteptați la Școala de Handbal a CSM Botoșani!

Copiii din Botoșani care debordează de energie și iubesc sportul, sunt invitați de Clubul Sportiv „Magnum” să facă parte din familia hanbaliștilor. Au început înscrierile pentru primul lot de juniori pregătit de CSM Botoșani, iar micuții din clasele pregătitoare sau primare sunt așteptați de mentorii sportivi cu gânduri optimiste.

„Sunt convins că, peste un an de CSM, micuții vor fi și mai sănătoși, viguroși și plini de viață”, crede Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Profesorii grupelor de copii vor fi Florin Ciubotariu și Bogdan Șoldănescu, doi campioni reputați ai României. 

Florin Ciubotariu – a fost selecționat de 64 de ori la Naționala României de Handbal Masculin, seniori, și a înscris pentru România 113 goluri. A activat la echipe din Liga Națională, cum ar fi CSU Suceava, echipă la care a înscris de peste 300 de ori în trei sezoane, Fibrex Piatra Neamț, UCM Reșița, Poli Timișoara și CSU Bacău.

Bogdan Șoldănescu – este un fost jucător a HCM Constanța (actuala echipă a Dobrogei Sud Constanța), CSU Suceava și Energia Târgu Jiu. A fost un pilon important în apărarea echipei de tineret a României.

Ideea îi aparține lui Florin Ciubotariu și s-a bucurat de toată deschiderea conducerii, care avea în plan încă de anul trecut un proiect similar.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident: Pieton cu alcoolemie 1,52 lovit de o mașină, șoferul s-a ales cu dosar penal!

astăzi, 11:30
141

S-a întâmplat în cursul zilei de luni. Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Săvenilor, din municipiul Botoșani, s-a produs un accident rutier soldat cu...

Botoșănean reținut de polițiști după ce a pipăit o fată!

astăzi, 11:05
131

În cursul zilei de luni, 15 aprilie 2024, polițiștii din Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 34 de ani.Botoșăneanul este bănuit de...

Lucian Trufin, candidat PSD la Consiliul Județean: „Voi continua programul de modernizare a drumurilor județene realizat de Doina Federovici”

astăzi, 10:56
35

Dezvoltarea infrastructurii rutiere județene a cunoscut un ritm fără precedent în mandatul de președinte al Consiliului Județean deținut de Doina Federovici. O treime din totalul drumurilo...