Cei mai energici copii sunt așteptați la Școala de Handbal a CSM Botoșani!

Cei mai energici copii sunt așteptați la Școala de Handbal a CSM Botoșani!

Copiii din Botoșani care debordează de energie și iubesc sportul, sunt invitați de Clubul Sportiv „Magnum” să facă parte din familia hanbaliștilor. Au început înscrierile pentru primul lot de juniori pregătit de CSM Botoșani, iar micuții din clasele pregătitoare sau primare sunt așteptați de mentorii sportivi cu gânduri optimiste.

„Sunt convins că, peste un an de CSM, micuții vor fi și mai sănătoși, viguroși și plini de viață”, crede Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Profesorii grupelor de copii vor fi Florin Ciubotariu și Bogdan Șoldănescu, doi campioni reputați ai României. 

Florin Ciubotariu – a fost selecționat de 64 de ori la Naționala României de Handbal Masculin, seniori, și a înscris pentru România 113 goluri. A activat la echipe din Liga Națională, cum ar fi CSU Suceava, echipă la care a înscris de peste 300 de ori în trei sezoane, Fibrex Piatra Neamț, UCM Reșița, Poli Timișoara și CSU Bacău.

Bogdan Șoldănescu – este un fost jucător a HCM Constanța (actuala echipă a Dobrogei Sud Constanța), CSU Suceava și Energia Târgu Jiu. A fost un pilon important în apărarea echipei de tineret a României.

Ideea îi aparține lui Florin Ciubotariu și s-a bucurat de toată deschiderea conducerii, care avea în plan încă de anul trecut un proiect similar.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VERSURI DIN STRADĂ: La mulți ani, femeie

Joi, 4 Iunie 2020
119

La orele serii mai publicăm încă o poezie din cele primite pe adresa de e-mail a redacției noastre și ne bucurăm că am reluat această rubrică, pentru noi, minunată. Vă dorim lectură p...

Srilankezii abandonaţi la aeroport au fost concediaţi cu încălcarea gravă a Codului Muncii de către firma din Botoșani

Joi, 4 Iunie 2020
383

Confecţionerii din Sri Lanka ajunşi în mijlocul unui scandal naţional după ce au fost abandonaţi pe Aeroportul Otopeni au fost concediaţi de patronii fabricii din Botoşani fără a se res...

Botoșani, printre cele mai afectate de secetă județe din țară

Joi, 4 Iunie 2020
157

Comisiile de evaluare au întocmit până în prezent procese verbale de constatare a pagubelor produse de secetă pe o suprafaţă de 1,3 milioane de hectare, din cele 2,9 milioane car...