Campionatul continuă, dar la FIFA 20! Propunere inedită a unei adversare din Play-Off!

Campionatul continuă, dar la FIFA 20! Propunere inedită a unei adversare din Play-Off!

Liga Întâi ar putea continua, dar la FIFA 20. Universitatea Craiova a trimis o scrisoare către LPF prin care solicită ca restul partidelor din Prima Divizie sa se joace pe "Play Station".

Meciurile ar avea caracter amical, însă ar urma să fie televizate de televiziunile ce dețin licența pentru Casa Liga Întâi.

FC Botoșani are echipă de eSport și a jucat deja două meciuri!

În urmă cu două săptămâni, FC Botoșani a anunțat transferul lui "Daniel Constantinescu, alias Dancos25. Jucătorul de FIFA, cu peste 15.000 de urmăritori pe YouTube, a devenit reprezentatul FC Botoșani la competițiile de "Fifa".

Echipa de eSport a FC Botoșani a jucat deja două meciuri amicale: au câștigat cu Astra Giurgiu, dar au pierdut cu CSU Craiova. David Croitoru, băiatul lui Marius Croitoru, a fost "titularul" Botoșaniului în înfrângerea cu CSU, unde adversar i-a fost fostul botoșănean Mihai Roman 2.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Catalin Silegeanu: "Traseismul nu este o atitudine corectă în politică"

Sâmbătă, 11 Iulie 2020
92

Comunicat: Rămân surprins cu ce se lauda partidele acum...Traseismul politic de la un partid la altul se numeste in prag de alegeri: Realizare. In loc intr-un comunicat de presa partid...

PSD Botoșani: Tinerii s-au săturat de promisiuni și minciuni! 10 membri de la tineretul USR s-au alăturat echipei PSD de la municipiul Botoșani!

Sâmbătă, 11 Iulie 2020
860

Comunicat:PSD Botoșani anunță astăzi că 10 tineri, licențiați în domeniul tehnic, economic, științe politice, informatică, relații publice, administrarea afacerilor cu preocupări...

Aseară: Restaurante și terase luate cu asalt de forțele de ordine. Amenzi de zeci de mii de lei (foto)

Sâmbătă, 11 Iulie 2020
1366

Vineri, 10 iulie a.c., sub autoritatea Instituției Prefectului, politiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani au desfășurat, în sistem integrat, împre...