Campionatul Balcanic de cros are loc duminică la Botoșani: Participă 100 de sportivi din opt țări!

Campionatul Balcanic de cros are loc duminică la Botoșani: Participă 100 de sportivi din opt țări!

Municipiul Botoșani găzduiește duminică, 4 noiembrie 2018, o nouă ediție a Campionatului Balcanic de cros. Competiția este organizată de către Federația Română de Atletism și este dedicată juniorilor, tineretului și seniorilor.

La acestă întrecere s-au înscris 99 de sportivi din opt țări: Turcia, Serbia, Albania, Bulgaria, Republica Moldova, România, Ucraina și Macedonia.

Se va alerga la feminin și masculin, la individual și pe echipe. Fiecare echipă va fi formată din patru sportivi, dar numai trei vor puncta în clasament.

România va fi reprezentată la această întrecere de următorii sportivi: Angela Veronica Olenici, Loredana Viziteu, Yasmina Tămășilă, Antonia Gabriela Bodnariuc, Adrian Garcea, Mihai Cochior, Cătălin Tecuceanu, Peter Daniel Herman, Alina Dumitrița Butnariu, Oana Diana Miruna Ivăncescu, Cristina Daniela Bălan, Julia Milena Augsburger, Dorin Andrei Rusu, Nicolae Marian Coman, Laviniu Mădălin Chiș, Ionuț Valentin Drăgușin, Roxana Elisabeta Bîrcă, Cristina Simion, Claudia Prisecaru, Paula Claudia Todoran, Ilie Alexandru Corneschi, Marius Marian Bușcă, Ștefan Iulius Gavril, Gabriel Cristian Luțic.

Antrenori: Erzilia Tîmpău, Viorel Popovici, Cristian Prâsneac, Margareta Barbu, Sergiu Dascălu.
Șef delegație: Ion Bura.
Oficial: Ioan Lucian Vieru.
Doctor: Beatrice Costandache.
Maseur: Sebastian Bularda.

Campionatul Balcanic de cros se va alerga în Pădurea Rediu, iar primul start se va da la ora 10:00.

Competiția de la Botoșani reprezintă și un ultim test în vederea participării la Campionatul European de cros de la Tillburg (Olanda), din 9 decembrie 2018.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
27

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
26

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
82

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...