Botoșani - Sepsi 1-1! Rezultat salvat de Roman!

Botoșani - Sepsi 1-1! Rezultat salvat de Roman!

FC Botoșani și Sepsi OSK s-au întâlnit în primul meci al etapei a 12-a din Casa Liga Întâi. Partida era una extrem de interesantă, având miză pentru ambele echipe. O victorie o ducea pe Botoșani pe locul 5, în timp ce 3 puncte îi erau suficiente lui Sepsi pentru a trece peste Botoșani!

Sepsi are lovitura de deschidere. Suporterii Botoșăneni au afișat un mesaj pentru fostul lor președinte, actual în stafful echipei din Sfântul Gheorghe: "Bine ai venit acasă, Cornel Șfaițer!"

Nicolae Carnat a avut prima ocazie, în minutul 14, dar Pap a fost pe fază. Sepsi înscrie în minutul 19, dar golul este anulat pentru offside. Marcase Karabovic.

Tot Sepsi rămâne în ofensivă: Deaconu trimite periculos, dar Pap respinge. Meci incredibil făcut până cum de Pap. Rodriguez are prima ocazie pentru Botoșani, în minutul 30, dar șutul său trece pe lângă poartă.

Un minut mai târziu, Ronaldo Deaconu trimite pe poarta, din lovitură liberă, dar Pap nu are probleme. Holzmann are o ocazie importantă, dar șutul trimis de el trece peste poartă, în minutul 34. La faza imediat următoare, Ashkovski ratează șutul, deși avea poarta goală în fața.

FC Botoșani echilibrează jocul, dar nu a reușit să trimită un șut pe poartă până în minutul 35. Chindriș are ultima ocazie a primei reprize, dar lovitura sa de cap trece pe lângă poartă.

Pauză pe municipal, 0-0, după o repriza slabă făcută de trupa lui Marius Croitoru.

Repriza secundă este deschisă de FC Botoșani. Holzmann face henț în careu, iar Sepsi beneficiază de o lovitură de la 11 metri. Fostul jucător al FC Botoșani, Vasvari, se pregătește să execute și înscrie. 0-1 pentru Sepsi.

Roman intra în locul lui Ashkovski. Sfranko primește cartonaș galben. Ongenda iese, intră Minas Chalkiadakis.

Minutul 67: penalty clar pentru FC Botoșani, refuzat de Ovidiu Hațegan. Roman a intrat cu mingea în careu, dar a fost faultat de Kilyen, însă Hațegan nu a acordat nimic. Karabovic primește cartonaș galben. Colegul său, Kilyen vede galbenul. Carnat este înlocuit de Edgar. În minutul 73, Chindriș este avertizat cu cartonașul galben. Moussa este înlocuit de Cimpanu. Deaconu este înlocuit cu Knowles.

Mihai Roman reușește egalarea. Acesta îl driblează pe portarul Fejer și înscrie. 1-1 în minutul 84. Velev ratează incredibil în minutul 92. Imediat după Karabovic este înlocuit de Diakhite. Minas Chalkiadakis trimite în bara, în minutul 94. Ocazii imense de ambele părți, după un meci în care FC Botoșani a arătat că ar putea să câștige.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
307

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
523

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
155

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...