Botoșănenii le distrug sucevenilor și ultima speranță în sport: Echipa de handbal masculin din Suceava, aproape de desființare!

Botoșănenii le distrug sucevenilor și ultima speranță în sport: Echipa de handbal masculin din Suceava, aproape de desființare!
Echipa de handbal masculin a Sucevei este la un pas de desființare, jucătorii de la CS Universitatea migrând către nou înființata echipă de la Botoșani.

CS Universitatea Suceava se află într-o situaţie extrem de dificilă, fiind foarte aproape de a se desfiinţa, după cum relatează cu îngrijorare presa suceveană. Astfel, după plecările masive la echipe ca Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, CSM Călăraşi sau HC Vaslui, şi ultimii jucători de la echipa suceveană, cu mai multă sau mai puţină experienţă în Liga Naţională, se pregătesc să plece la Botoșani.

Proiectul de la Botoșani, HCM Botoșani, este conceput de Relu Târzioru, tatăl jucătorului de la CSU Suceava, Adrian Târzioru.

De la CSU Suceava, fostul internaţional Florin Ciubotariu, pivotul Ioan Tcaciuc şi tinerii Ţigănaşu, Vele şi Bahan au început deja pregătirile cu HCM Botoşani, fiind așteptat și aşteptat şi antrenorul Răzvan Bernicu.

"Lotul nostru este unul ambiţios. Nu ştiu dacă vom reuşi să ţinem pasul din punct de vedere financiar cu valoarea echipei. Băieţii sunt hotărâţi, sunt ambiţioşi şi sper să ne clasăm pe unul din primele trei locuri. Vrem să fim în acest sezon pe podium iar anul următor să ne propunem promovarea", a anuntat preşedintele de onoare al HCM Botoşani, Relu Târzioru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie a fost luată înainte de un autoturism, chiar pe trecerea de pietoni

astăzi, 15:53
133

O femeie a ajuns la spital, după ce a fost victima unui accident rutier, în fața sediului de la Permise. O femeie de 51 de ani a fost lovită de un autoturism Audi, în timp ce trave...

Ana Birchall, dată afară de la Ministerul Justiției din cauză că a vrut să desființeze SS. Noul ministru, Dana Gîrbovan

astăzi, 15:42
205

CEX al PSD a decis să o remanieze pe Ana Birchall din funcția de ministru al Justiției. În locul ei va fi propusă Dana Gîrbovan, președintele UNJR, susținător al modificărilor adus...

Direcția Veterinară despre pesta porcină africană: „Evoluția bolii ia amploare” în Botoșani

astăzi, 15:34
49

Membrii Comitetului Local de Combaterea Bolilor (CLCB) s-au întrunit din nou, vineri, în şedinţă, pentru a lua act de noi cazuri de pestă porcină africană (PPA), în judeţ...