Botoșănenii le distrug sucevenilor și ultima speranță în sport: Echipa de handbal masculin din Suceava, aproape de desființare!

Botoșănenii le distrug sucevenilor și ultima speranță în sport: Echipa de handbal masculin din Suceava, aproape de desființare!
Echipa de handbal masculin a Sucevei este la un pas de desființare, jucătorii de la CS Universitatea migrând către nou înființata echipă de la Botoșani.

CS Universitatea Suceava se află într-o situaţie extrem de dificilă, fiind foarte aproape de a se desfiinţa, după cum relatează cu îngrijorare presa suceveană. Astfel, după plecările masive la echipe ca Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, CSM Călăraşi sau HC Vaslui, şi ultimii jucători de la echipa suceveană, cu mai multă sau mai puţină experienţă în Liga Naţională, se pregătesc să plece la Botoșani.

Proiectul de la Botoșani, HCM Botoșani, este conceput de Relu Târzioru, tatăl jucătorului de la CSU Suceava, Adrian Târzioru.

De la CSU Suceava, fostul internaţional Florin Ciubotariu, pivotul Ioan Tcaciuc şi tinerii Ţigănaşu, Vele şi Bahan au început deja pregătirile cu HCM Botoşani, fiind așteptat și aşteptat şi antrenorul Răzvan Bernicu.

"Lotul nostru este unul ambiţios. Nu ştiu dacă vom reuşi să ţinem pasul din punct de vedere financiar cu valoarea echipei. Băieţii sunt hotărâţi, sunt ambiţioşi şi sper să ne clasăm pe unul din primele trei locuri. Vrem să fim în acest sezon pe podium iar anul următor să ne propunem promovarea", a anuntat preşedintele de onoare al HCM Botoşani, Relu Târzioru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liceul cu Program Sportiv de la Botoşani se pregătește pentru Simpozionul internaţional și concursul „Grigore Vieru, poet al sufletului românesc”

astăzi, 09:49
30

Liceul cu Program Sportiv de la Botoşani va organiza, în perioada 13-14 februarie 2020, Simpozionul internaţional „Grigore Vieru, poet al sufletului românesc”, simpozion care...

Paracetamolul și aspirina ar putea fi interzise din cauza “automedicației”

astăzi, 09:21
82

Paracetamolul și aspirina ar putea fi interzise în cel mai scurt timp în România. În prezent, acestea sunt supuse unor evaluări în Franța. E o măsură care s-ar putea...

Guvernul Orban caută soluții pentru ca înmatricularea maşinilor să se facă în cel mai scurt timp la RAR!

astăzi, 08:55
191

Premierul Ludovic Orban i-a cerut, luni, în ședința de Guvern, ministrului de Interne să găsească o soluție pentru ca românii să-și poată înmatricula autovehiculele la acela...