Botoșănenii le distrug sucevenilor și ultima speranță în sport: Echipa de handbal masculin din Suceava, aproape de desființare!

Botoșănenii le distrug sucevenilor și ultima speranță în sport: Echipa de handbal masculin din Suceava, aproape de desființare!
Echipa de handbal masculin a Sucevei este la un pas de desființare, jucătorii de la CS Universitatea migrând către nou înființata echipă de la Botoșani.

CS Universitatea Suceava se află într-o situaţie extrem de dificilă, fiind foarte aproape de a se desfiinţa, după cum relatează cu îngrijorare presa suceveană. Astfel, după plecările masive la echipe ca Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, CSM Călăraşi sau HC Vaslui, şi ultimii jucători de la echipa suceveană, cu mai multă sau mai puţină experienţă în Liga Naţională, se pregătesc să plece la Botoșani.

Proiectul de la Botoșani, HCM Botoșani, este conceput de Relu Târzioru, tatăl jucătorului de la CSU Suceava, Adrian Târzioru.

De la CSU Suceava, fostul internaţional Florin Ciubotariu, pivotul Ioan Tcaciuc şi tinerii Ţigănaşu, Vele şi Bahan au început deja pregătirile cu HCM Botoşani, fiind așteptat și aşteptat şi antrenorul Răzvan Bernicu.

"Lotul nostru este unul ambiţios. Nu ştiu dacă vom reuşi să ţinem pasul din punct de vedere financiar cu valoarea echipei. Băieţii sunt hotărâţi, sunt ambiţioşi şi sper să ne clasăm pe unul din primele trei locuri. Vrem să fim în acest sezon pe podium iar anul următor să ne propunem promovarea", a anuntat preşedintele de onoare al HCM Botoşani, Relu Târzioru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
44

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
193

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
326

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...