Becali nu glumea: Manchester City, legături puternice cu posibila destinație a lui Moruțan

Becali nu glumea: Manchester City, legături puternice cu posibila destinație a lui Moruțan

Olimpiu Moruțan poate da lovitura carierei, la doar 21 de ani. Are pe masă un contract de două milioane de euro anual, de la Al Jariza, locul doi din Emiratele Arabe Unite.

Totuși, daca transferul se va realiza, cel mai probabil acesta nu va evolua în Emirate. Grupul de firme controlat de șeicul Mansour deține, pe lângă Al Jariza, formații precum Manchester City, Melbourne City, New York City, Girona, Yokohama, Montevideo Torque, Mumbai City și Sichuan Jiuniu.

Astfel, conform impresarului său, sunt mari șanse ca acesta sa joace la altă echipă, fiind cumpărat de formația din Emirate doar pentru a se evita încălcarea fairplay-ului financiar.

Singurul impediment în calea transferului îl reprezintă în acest moment suma cerută de Gigi Becali pentru fotbalistul de 21 de ani: 15 milioane de euro. Rămâne de văzut dacă cele două părţi vor ajunge la o înţelegere.

Luni vor avea loc discuţiile decisive pentru transferul lui Moruţan la Al Jazira. Dacă transferul va fi perfectat, există şanse ca mai apoi internaţionalul român U21 să fie cedat la o echipă din Europa.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tradițiile românilor: 25 ianuarie, Sfântul Ierarh Grigorie Teologul

astăzi, 08:14
348

Conform calendarului creștin – ortodox, Sfântul Grigorie (329-390) este sărbătorit în fiecare an pe data de 25 ianuarie.Sfântul Grigorie s-a născut la Nazianz, un oras ...

A început vaccinarea anti-Covid a angajaților Kaufland

astăzi, 08:01
459

Reprezentanții  lanțului de magazine Kaufland au anunțat că a început vaccinarea celor circa 15.000 de angajați.„Începând de astăzi (nr. marți, 19 ianuarie), ec...

Categoric: FC Botoșani - Dinamo 4-0!

Duminică, 24 Ianuarie 2021
687

FC Botoșani a făcut o demonstrație de forță în duelul cu Dinamo, din a treia etapă a returului Ligii Întâi. După un meci dominat cap-coadă, FC Botoșani a câștigat cu ...