Astăzi: Poli Iași - CSM Botoșani! Florin Ciubotariu: "Suntem pregătiți să luăm cele trei puncte"

Astăzi: Poli Iași - CSM Botoșani! Florin Ciubotariu: "Suntem pregătiți să luăm cele trei puncte"

CSM Botoșani caută astăzi a doua victorie consecutivă, în deplasare, la Iași. Trupa lui Radu Rosu joacă împotriva formației pregătită de Florin Spiridon, Poli Iași. Aceștia au 3 puncte, după victoria cu Târgoviște și înfrângerea cu Suceava.

Căpitanul Botoșaniului, Florin Ciubotariu, a oferit câteva declarații înaintea partidei:

“Vom susține în etapa a doua pentru noi, a treia de campionat, un meci important împotriva echipei Poli Iași antrenată de fostul meu coleg, Florin Spiridon, un antrenor priceput, care știe să-și motiveze elevii pentru un asemenea meci în care victoria este pe primul plan în ambele tabere. Noi suntem pregătiți pentru această partidă și suntem hotărâți să luăm cele trei puncte puse în joc!”, a declarat Florin Ciubotariu, căpitanul echipei CSM Botoșani.

De partea cealaltă, Demir Codrin, fostul jucător al echipei lui Cătălin Stoleru, actual jucător la formația gazda, crede în echipa sa, dar este sigur că nu va fi un meci ușor.

„Pentru noi fiecare partida contează, avem un lot tânăr, încă neomogenizat, și sper să facem jocuri din ce în ce mai bune, partida de joi nefăcând excepție. Noi plecam cu șansa a doua deoarce ne lispseste experiența, dar ne vom bate de la egal la egal și sper sa avem o evoluție buna și un joc la fel de bun pentru a aduce din ce in ce mai multă lume la sala. CSM Botoșani îmi este la inima, am petrecut o perioada frumoasa la Botoșani, însă soarta a fost sa ne despartă. Recunosc ca exista o oarecare presiune, însă pana la momentul meciul aceasta ar trebui sa dispară și sa nu existe resentimente.Evoluția echipei este una excelentă, au adus jucatori cu experiența și juniori cu potențial, alături de un antrenor nou și, de asemenea, fonduri - ceea ce lipsea. Sezonul trecut echipa a avut un parcurs mai greu, însă acum situația arată diferit, din toate punctele de vedere. Echipa a debutat cu dreptul și are potențial mare sa și atingă obiectivele. Comparativ cu sezonul trecut, acum vedem un Botoșani schimbat la “fata”, spune Demir Codrin.

Partida va începe de la ora 17:00.

Etapa viitoare, Botoșani joaca acasă, cu Suceava.(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, apel către botoșăneni: „Este mai grav ca acum trei luni. Pandemia nu se oprește”.

Marţi, 14 Iulie 2020
1105

La prima sa întâlnire cu presa locală la mai bine de trei luni, Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani și-a început discursul de marți cu un apel către botoșăneni. A...

Botoșani a primit banii pentru pagubele create de inundații asupra infrastructurii rutiere: circa 9.800 de lei

Marţi, 14 Iulie 2020
212

În timp record, la nivelul județului Botoșani, comisiile constituite prin Ordin al Prefectului județului, Dan Nechifor, au evaluat pagubele produse de fenomenele hidrometeorologice din perioa...

Primarul municipiului Botoșani despre „Cornișa”: „Este un loc foarte râvnit în Botoșani de toate instituțiile de cultură”

Marţi, 14 Iulie 2020
338

După aproape patru luni de la ultima întrevedere, primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a susținut marți prima conferință de presă, care a avut loc în Amfiteatrul de la ...