Astăzi: CSM Botoșani - Politehnica Iași: „Așteptăm cât mai mulți botoșăneni să ne susțină și să ne facă să ne simțim cu adevărat acasă”

Astăzi: CSM Botoșani - Politehnica Iași: „Așteptăm cât mai mulți botoșăneni să ne susțină și să ne facă să ne simțim cu adevărat acasă”

Vineri, de la ora 18:00, CSM Botoșani va primi vizita echipei Politehnica Iași, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a în divizia A la handbal masculin. 

Prima confruntare dintre cele două echipe din acest sezon a fost câștigată de botoșăneni, în Copou, cu scorul de 36-29.

„Suntem pregătiți pentru această confruntare. Este un meci pe care în mod normal ar trebui să îl câștigăm, dar nu ne subestimăm adversarul. Iașiul e o echipă care poate surprinde, însă noi avem un lot bun, cu jucători cu experiență și talentați, în care am încredere deplină. Creștem în fiecare zi, atât jucătorii, cât și eu, iar faptul că am trecut la nivelul următor și în Cupa României ne-a dat un elan în plus. Așteptăm cât mai mulți botoșăneni în Sala Polivalentă să ne susțină și să ne facă să ne simțim cu adevărat acasă”, a declarat Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani.

Gruparea locală conduce seria A a diviziei A alături de rivala CSU suceava, ambele având 13 puncte. Ieșenii sunt pe locul 4 cu 6 puncte, trupa din Copou având două victorii și patru înfrângeri.

Intrarea suporterilor la partida CSM Botoșani – Politehnica Iași va fi liberă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
119

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
85

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
256

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...