Astăzi: CSM Botoșani - Politehnica Iași: „Așteptăm cât mai mulți botoșăneni să ne susțină și să ne facă să ne simțim cu adevărat acasă”

Astăzi: CSM Botoșani - Politehnica Iași: „Așteptăm cât mai mulți botoșăneni să ne susțină și să ne facă să ne simțim cu adevărat acasă”

Vineri, de la ora 18:00, CSM Botoșani va primi vizita echipei Politehnica Iași, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a în divizia A la handbal masculin. 

Prima confruntare dintre cele două echipe din acest sezon a fost câștigată de botoșăneni, în Copou, cu scorul de 36-29.

„Suntem pregătiți pentru această confruntare. Este un meci pe care în mod normal ar trebui să îl câștigăm, dar nu ne subestimăm adversarul. Iașiul e o echipă care poate surprinde, însă noi avem un lot bun, cu jucători cu experiență și talentați, în care am încredere deplină. Creștem în fiecare zi, atât jucătorii, cât și eu, iar faptul că am trecut la nivelul următor și în Cupa României ne-a dat un elan în plus. Așteptăm cât mai mulți botoșăneni în Sala Polivalentă să ne susțină și să ne facă să ne simțim cu adevărat acasă”, a declarat Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani.

Gruparea locală conduce seria A a diviziei A alături de rivala CSU suceava, ambele având 13 puncte. Ieșenii sunt pe locul 4 cu 6 puncte, trupa din Copou având două victorii și patru înfrângeri.

Intrarea suporterilor la partida CSM Botoșani – Politehnica Iași va fi liberă.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alternativă de petrecere a timpului liber împreună cu copiii, la Mănăstirea Doamnei

Miercuri, 8 Iulie 2020
484

Aflat la câțiva kilometri de municipiul Botoșani, „colțul de Rai” de la Mănăstirea Doamnei este locul ideal de petrecere a timpului liber, atât pentru copii cât și ...

Antrenorul FC Botoşani: „Vom avea aceeaşi abordare ofensivă cu Astra”

Miercuri, 8 Iulie 2020
109

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Marius Croitoru, a anunţat, miercuri, că va păstra abordarea ofensivă în meciul de vineri contra Astrei Giurgiu, din etapa a şaptea a play-off-ulu...

Funcționar al APIA Botoșani internat cu coronavirus, alți patru angajați în izolare

Miercuri, 8 Iulie 2020
410

Un funcționar al Agenției pentru Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) din Botoșani a fost diagnosticat cu noul coronavirus, luni, după ce s-a prezentat la spital cu o stare de să...