Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și Clubul Sportiv Botoșani, 20 de medalii la “Transilvania Taekwondo Open”! 5 medalii de aur, 7 medalii de argint și 8 medalii de bronz!

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și Clubul Sportiv Botoșani, 20 de medalii la “Transilvania Taekwondo Open”! 5 medalii de aur, 7 medalii de argint și 8 medalii de bronz!

Săptămâna trecută, a avut loc la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca turneul “Transilvania Taekwondo Open” la Taekwondo WT – Sport Olimpic, la proba Kyorugi (Luptă – Proba olimpică).

La această competiție sportivă au participat peste 250 de sportivi legitimați la 20 cluburi de profil, afiliate la Federația Română de Taekwondo WT.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani au participat la acest turneu cu un lot puternic, format din 20 de sportivi și 4 tehnicieni.

Aceștia au obținut 20 de medalii din care 5 medalii de aur, 7 medalii de argint și 8 medalii de bronz, după cum urmează:

Medaliații de la acest turneu național sunt următorii:

LOCUL 1 :Octavian BUDACĂ, Bianca COSTIC, Gabriel AGHIȚOAIE, Florin RACLEȘ și Robert Anuță.

LOCUL 2 : Cristian SENCIUC, Ana SĂNĂUȚANU, Beatrice BOSTAN, Iosua PAVĂL, Antonio FLOREA, Richard CHELARIU și Petrică BURLACU.

LOCUL 3 : Gabriel DÎRVARIU, Mario TOFAN, Sebastian AMARIEI, Nectarie CÎNTEC, Sara CHIRIEAC, Alexandru FUSA, Liviu FLOREA și Sabina BURSUC.

Această deplasare a fost realizată cu sprijinul Clubului Sportiv Botoșani, și a Farmaciei Anca, care au susținut deplasarea sportivilor aflați în cadrul Direcției pentru Protecția Copilului și nu în ultimul rând cu sprijinul părinților sportivilor.

„Sunt rezultate foarte bune, făcând parte din perioada de pregătire pentru Cupa României. Sunt mândru că putem aduce rezultate notabile județelor Botoșani și Suceava prin acești sportivi deosebiți. Urmează ediția a XX-a a Cupei României în municipiul Iași unde ne dorim obținerea unui număr mare de medalii de aur, deoarece sportivii noștri au această capacitate.” a declarat președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, dar și antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club are în prezent 3 grupe în municipiul Botoșani, 1 grupă în comuna Dumbrăveni (județul Suceava) și 1 în comuna Hănești (județul Botoșani).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Motivul pentru care un botoșănean de 22 de ani a venit la Urgențe, a lăsat personalul medical fără replică

Luni, 18 Noiembrie 2019
996

Protagonistul unui caz care a lăsat fără replică personalul Unității de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Jdețean, a fost al unui tânăr de 22 de ani din Botoşani.Vizibil îng...

Tânăr de 16 ani, rănit după ce a intrat cu căruța pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism. Șoferul consumase alcool

Luni, 18 Noiembrie 2019
797

Un tânăr în vârstă de 16 ani a fost rănit, după ce a pătruns cu căruța pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, luni seară, &icir...

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, luată cu asalt: „Brusc, oamenii îşi aduc aminte de dureri mai vechi”

Luni, 18 Noiembrie 2019
1061

Peste 170 de botoşăneni au ajuns la Urgenţe în doar ultimile 24 de ore. Asta nu a însemnat, însă, că reprezentau şi urgenţe medicale.Potrivit cadrelor medicale din Unitat...