Adevărul din spatele mutării lui Chindriș la Valencia. "Cei din academia Valenciei îl văd potrivit pentru clubul lor!"

Adevărul din spatele mutării lui Chindriș la Valencia. "Cei din academia Valenciei îl văd potrivit pentru clubul lor!"

Transferul lui Andrei Chindriș, 21 de ani, în Spania, pare a fi o adevărată poveste. Într-adevăr, spaniolii de la Valencia sunt interesați de Chindriș, doar că nu vor să plătească pentru el. Mai mult decât atât, în cazul unui acord între cele două părți, Chindriș ar urma să joace la echipa a doua a Valenciei, în liga a treia, conform publicației spaniole care a lansat, în urma cu o săptămână, informația transferului:

"Stoperul e unul dintre cei mai promițători din România. Se impune cu înălțimea sa, citește bine jocul și e puternic în dueluri" este caracterizarea primită de la spanioli. Cei din academia Valenciei îl văd potrivit pentru clubul lor, însă doar dacă va sosi gratis, cu opțiune de cumpărare. "

Chindriș nu e convins să ajungă la FCSB

Deși Gigi Becali a anunțat public că și-l dorește pe Chindriș, fundașul nu este convins să vrea să semneze cu echipa din capitală, de teama criticilor patronului, dar și datorită istoricului jucătorilor tineri care și-au pierdut potențialul odată cu mutarea la FCSB.

Valencia nu vrea să plătească pentru împrumutul lui Chindriș!

Liliecii vor să îl împrumute pe Andrei, dar fara sa plătească bani. După ce va fi testat un an de zile, spaniolii vor decide dacă îl păstrează sau nu. Chiar și așa, nu vor să plătească mai mult de 600.000€ pentru fundașul Botoșaniul, sumă ce nu îi convine lui Iftime. Totuși, patronul Botoșaniului ar putea accepta, în cazul în care, la suma de transfer s-ar adăuga și câteva procente dintr-un viitor transfer.

Propus de impresari la cluburi mari

Tot publicația spaniolă a anunțat că și Celta Vigo și RB Leipzig sunt cu ochii pe fundaș. Acesta a fost propus de mai mulți impresari acestor cluburi, însă nu exista o ofertă concretă până acum, cu excepția ofertei de la FCSB. Spaniolii spun că Andrei s-ar acomoda rapid în Spania, pentru că în copilărie a stat în peninsulă și știe să vorbească foarte bine limba.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
85

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
52

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
54

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...