Sute de copii la Polivalentă pentru spectacolul cu Gașca Zurli! FOTO - VIDEO

Sute de copii la Polivalentă pentru spectacolul cu Gașca Zurli! FOTO - VIDEO

Sute de copii au fost sâmbătă oaspeții de seamă la Sala Polivalentă din Botoșani, la un eveniment foarte așteptat atât de prichindei cât și de părinți.

Gașca Zurli, cea mai apreciată trupă pentru copii, a revenit sâmbătă la Botoșani cu spectacolul „În jurul lumii”. Timp de aproape o oră și jumătate, cei mici dar și cei mari au cântat și au dansat împreună cu personajele Zurli.

Chiar dacă Sala Polivalentă nu a mai fost plină, așa cum s-a întâmplat la precedentele evenimente, cei care și-au adus copiii la spectacolul „În jurul lumii”, nu au regretat. O organizare impecabilă, un spectacol educativ, melodii foarte cunoscute dar și cântece noi. A fost rețeta perfectă pentru încă un eveniment foarte reușit.

Mirela Retegan sau „Tanti prezentatoarea” a mers în sală, a cântat și a dansat cu copiii iar la final a oferit autografe și a făcut fotografii cu toți cei care au așteptat-o.

Înainte de încheierea spectacolului, Mirela Retegan le-a dat o veste bună copiilor. A promis că Botoșaniul rămâne pe harta Zurli. Fetița Zurli, Vrăjimăturica, Zdrăngănel, Truli și celelalte personaje vor reveni în toamna viitoare la Botoșani cu încă un spectacol.

Vă invităm să urmăriți și câteva imagini surprinse la acest spectacol.























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
38

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
246

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
179

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...