Dragi cititori, Știri.Botoșani.ro a împlinit 11 ani! Vă mulțumim!

Dragi cititori, Știri.Botoșani.ro a împlinit 11 ani! Vă mulțumim!

În tumultul și diversitatea societății actuale, noi am ales și ne-am încăpățânat să trăim prin cuvinte. Prin povești, informații și, de multe ori, prin adrenalina de a fi acolo. În cei 11 ani de existență a Știrilor, tot ce am reușit să facem se datorează vouă, cititorilor.

Ne-ați crescut și ne-ați dat speranța că, indiferent de dificultățile de care ne lovim noi, redacția și executivul, echidistanța poate reuși, iar forța cuvântului poate schimba.

În ultimul an scurs de la ultima mulțumire adresată vouă, celor mai importanți oameni din Știri și motivul pentru care acestea există, am mai pus un bob de curaj, de îndrăzneală, de perseverență. Mai avem multe de învățat, însă cert este că vrem și avem susținerea voastră.

În ciuda numelui nostru, am izbutit să vă oferim nu doar informații reci, ci și gânduri, sentimente, experiențe de viață. Am criticat, am apreciat, am admirat, însă niciodată nu am etichetat. Am transformat o serie de principii în valorile-stâlpi ai casei, tot mai solizi datorită vouă.

Am format o comunitate în jurul Știrilor, o familie lărgită, care numără astăzi on-line 50.000 de membri, din care peste 20.000 vizitatori acceseaza site-ul cel puțin o dată pe zi, cu peste 1.500.000 de pagini accesate lunar. Cifre care ne motivează și ne responsabilizează tot mai mult.

O familie în care cei mai importanți sunteți voi, cititorii! Căci noi scriem pentru voi, plecând urechea la nevoile, dorințele, aspirațiile, interesele voastre. Și, credem noi, am reușit să închegăm, întâi de toate, o relație de prietenie, bazată pe respect și pe încredere.

Și mergem mai departe, urmându-ne scopul de la care am pornit: să deservim publicul și numai publicul, să punem pe primul plan omul și faptele, iar nu banul, să cutezăm a zugrăvi realitatea.

Începem seria de mulțumiri cu sursele noastre permanente, cercul apropiat al Știrilor, în care am investit încredere deplină. Le mulțumim autorităților și colaboratorilor, care nu se sfiesc să stea la masa rotundă cu noi.

Și, în final, vă mulțumim vouă, pentru că ne-ați ghidat, ne-ați certat, ne-ați lăudat, ne-ați povestit, ne-ați oferit sprijinul și învățătura voastră, iar noi ne continuăm drumul datorită vouă, cititorilor, fără de care Știri.Botoșani.Ro nu ar avea sens și, prin urmare, existență!

Ne plecăm (doar) în fața voastră și vă adresăm toată recunoștința noastră! Și să nu uitați că VOI sunteți părinții indirecți ai Știrilor.

Cu mult respect,

Echipa ȘTIRI.BOTOȘANI.RO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Trei câini au atacat o bătrână pe stradă, polițiștii i-au îndepărtat cu spray lacrimogen. Stăpâna s-a enervat și a luat salvatorii la înjurat

astăzi, 18:35
13

Joi, poliţiştii locali din cadrul serviciului ordine publică, aflaţi în misiune de patrulare în municipiul Botoşani, au observat pe aleea unui parc din zona centrală a municipiu...

Un ieșean și au sucevean au dat țeapă unei firme din Botoșani. S-au ales cu cătușe

astăzi, 18:28
52

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Vaslui și I.P.J. Botoșani, au identificat doi tineri, unul de 24 de ani, din jude...

Doi copii s-au făcut nevăzuți de la joacă. Mama a fost sancționată

astăzi, 18:14
84

Doi copii, de cinci și șapte ani, au dispărut din fața blocului unde se jucau, în zona Școlii nr.11 din Botoșani. Joi, poliţiştii locali din cadrul serviciului de ordine publică au fost...