Dragi cititori, Știri.Botoșani.ro a împlinit 11 ani! Vă mulțumim!

Dragi cititori, Știri.Botoșani.ro a împlinit 11 ani! Vă mulțumim!

În tumultul și diversitatea societății actuale, noi am ales și ne-am încăpățânat să trăim prin cuvinte. Prin povești, informații și, de multe ori, prin adrenalina de a fi acolo. În cei 11 ani de existență a Știrilor, tot ce am reușit să facem se datorează vouă, cititorilor.

Ne-ați crescut și ne-ați dat speranța că, indiferent de dificultățile de care ne lovim noi, redacția și executivul, echidistanța poate reuși, iar forța cuvântului poate schimba.

În ultimul an scurs de la ultima mulțumire adresată vouă, celor mai importanți oameni din Știri și motivul pentru care acestea există, am mai pus un bob de curaj, de îndrăzneală, de perseverență. Mai avem multe de învățat, însă cert este că vrem și avem susținerea voastră.

În ciuda numelui nostru, am izbutit să vă oferim nu doar informații reci, ci și gânduri, sentimente, experiențe de viață. Am criticat, am apreciat, am admirat, însă niciodată nu am etichetat. Am transformat o serie de principii în valorile-stâlpi ai casei, tot mai solizi datorită vouă.

Am format o comunitate în jurul Știrilor, o familie lărgită, care numără astăzi on-line 50.000 de membri, din care peste 20.000 vizitatori acceseaza site-ul cel puțin o dată pe zi, cu peste 1.500.000 de pagini accesate lunar. Cifre care ne motivează și ne responsabilizează tot mai mult.

O familie în care cei mai importanți sunteți voi, cititorii! Căci noi scriem pentru voi, plecând urechea la nevoile, dorințele, aspirațiile, interesele voastre. Și, credem noi, am reușit să închegăm, întâi de toate, o relație de prietenie, bazată pe respect și pe încredere.

Și mergem mai departe, urmându-ne scopul de la care am pornit: să deservim publicul și numai publicul, să punem pe primul plan omul și faptele, iar nu banul, să cutezăm a zugrăvi realitatea.

Începem seria de mulțumiri cu sursele noastre permanente, cercul apropiat al Știrilor, în care am investit încredere deplină. Le mulțumim autorităților și colaboratorilor, care nu se sfiesc să stea la masa rotundă cu noi.

Și, în final, vă mulțumim vouă, pentru că ne-ați ghidat, ne-ați certat, ne-ați lăudat, ne-ați povestit, ne-ați oferit sprijinul și învățătura voastră, iar noi ne continuăm drumul datorită vouă, cititorilor, fără de care Știri.Botoșani.Ro nu ar avea sens și, prin urmare, existență!

Ne plecăm (doar) în fața voastră și vă adresăm toată recunoștința noastră! Și să nu uitați că VOI sunteți părinții indirecți ai Știrilor.

Cu mult respect,

Echipa ȘTIRI.BOTOȘANI.RO

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bătrân a fost găsit mort pe rampa din fața unor magazine dezafectate

Duminică, 13 Octombrie 2019
1068

Un bărbat a fost găsit mort, duminică dimineață, pe o stradă din municipiul Botoșani.Acesta a fost găsit fără suflare pe rampa din fața unor magazine dezafectate, lângă blocul tu...

Cifre care nu se pot ascunde! 250.000 de români au emigrat doar în 2018: 40% sunt absolvenţi de studii superioare!

Duminică, 13 Octombrie 2019
252

Peste 250.000 de mii de români au emigrat doar în 2018, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică. Un procent de aproape 40% din totalul emigranților din România su...

Deputatul Marius Budăi, ministrul interimar al Muncii: o să prezentăm un bilanţ cu toate cifrele reale şi o să vedem cum e cu "greaua moştenire"!

Duminică, 13 Octombrie 2019
281

Banii pentru plata pensiilor sunt prinşi în buget, iar informaţia că există o gaură în buget nu e reală, a declarat, duminică, la Digi24, parlamentarul de Botoșani Marius Budăi, m...