Bogdan Dumitraș, toboșarul de la Darabani, a părăsit Vocea României

Bogdan Dumitraș, toboșarul de la Darabani, a părăsit Vocea României

Bogdan Dumitraș, tânărul originar din Teioasa (Darabani), a părăsit seara trecută Vocea României. Toboșarul de la Darabani, în vârstă de 25 de ani, care face muzică de când se știe, a impresionat juriul după ce acces în semifinale în echipa Irinei Rimes, dar nu a reușit să se califice în finală.

Unul dintre cei mai drăguți băieți de la Vocea României, Bogdan Dumitrașcu, s-a născut și a crescut în Botoșani, dar de vreo trei ani locuiește în București. A studiat Conservatorul la Iași, însă a preferat să își dea masteratul în București.

Imediat după terminarea facultății, Bogdan Dumitraș de la Vocea României s-a angajat la Filarmonica din Ploiești, printr-un concurs dat în 2017, cu patru candidați pe loc. Obținerea postului nu a fost o problemă pentru artistul care face muzică de cand se știe, astfel că acum este artist percuționist atât la Filarmonica  din Ploiești, cât și la Teatrul Evreiesc.

Deși este toboșar profesionist, în trupa de coveruri unde activează nu este percuționist, ci solist vocal. Rol care nu i-a plăcut foarte mult la început, până în momentul când a descoperit că întotdeauna solistul e cel mai popular în rândul fetelor.

Bogdan Dumitraș de la Vocea României are, la 25 de ani, o exepriență de 18 ani în muzică. Cum de este posibil acest lucru? Mama sa i-a descoperit talentul în copilărie, când, exasperată de faptul că băiatul îi folosea oalele din bucătărie pe post de tobe, a decis să-l trimită la Liceul de Arte. Interesant este că în familia lui Bogdan Dumitraș de la Vocea României nimeni nu mai activează în domeniul muzical, părinții fiind angajați la Stat, la fel ca și fratele său. Elevul Irinei Rimeș a știut, însă, dintotdeauna, că muzica este vocația sa.

Bogdan Dumitraș a întors din start toate cele patru scaune la Vocea României, dar mai are o mare pasiune, pe lângă muzică, de care știu foarte puțini: sculptura. Ori de câte ori are nevoie să se relaxeze și să-și audă gândurile, artistul lucrează în lemn.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Restaurantele rămân închise până scade numărul de infestări Covid-19

Miercuri, 5 August 2020
459

Aproximativ 10.000 de restaurante din toată țara sunt în pericol să-și declare falimentul dacă în următoarea perioadă nu vor fi deschise, iar pierderile de până acum, din ace...

Cristina Bahrim, noul manager interimar la Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani

Miercuri, 5 August 2020
450

Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani are conducere nouă, după ce fostul manager, Daniel Buga, s-a tranferat într-o altă unitate sanitară.Este vorba de Cristina Bahrin, care a fos...

Influensări, lideri providențiali, vindecători, izbăvitori și alte impresii de modele

Miercuri, 5 August 2020
136

de Cătălin Borangic, istoric:Când oamenii sunt liberi, invariabil tot ce fac este să se copieze unii pe alții. Psihologii mulțimilor știu asta și au vândut de mult informația c...