Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

Așa ceva… Pompierii au găsit două fețe de pernă pline cu pitoni regali!

Când ne gândim la pompieri ne gândim la faptul că sunt dispuși să-și dea viața pentru a stinge flăcările, însă nimeni nu se aștepta ca în două fețe de perne dintr-un apartament unde a fost un chiriaș care a plecat să găsească un adevărat cuib de pitoni regali!

Pompierii din orașul Sunderland din Marea Britanie au găsit două fețe de pernă pline cu cel puțin 13 șerpi abandonați, de diferite mărimi.

Autoritățile au identificat în cele două fețe de pernă, descrise inițial drept pungi, cel puțin 13 pitoni regali, conform sunderlandecho.com.

„Pompierii din Departamentul Farringdon au fost șocați când au găsit două pungi de șerpi lângă stație”, a declarat inițial purtătorul de cuvânt al Departamentului.

O zi mai târziu, managerul Departamentul de Pompieri a reacționat la incidentul bizar.

„În primul rând, s-a dovedit că erau fețe de pernă. Am descoperit trei șerpi foarte mari și alții mai mici, care ar fi putut fi pui ai altor șerpi”, a spus Kevin Burns.

Pompierii au izolat zona, au chemat protecția animalelor, iar șerpii se află acum la un cabinet veterinar.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
82

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
74

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
143

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...