Violatorul botoșănencei sechestrate patru zile este recidivist. Polițiștii îl caută cu drona, a fost în consemn la frontieră

Violatorul botoșănencei sechestrate patru zile este recidivist. Polițiștii îl caută cu drona, a fost în consemn la frontieră

Poliția din Botoșani caută un bărbat de 49 de ani, acuzat că a sechestrat și violat în rânduri repetate o femeie de 41 de ani, pe care familia a recuperat-o la patru zile de la dispariție.

Individul a fost dat în consemn la frontieră. Localnicii îl descriu drept un zdrahon de doi metri, care poartă haine militare.

Surse din anchetă susțin că a mai fost condamnat pentru acte de violență, atât în țară, cât și în Italia.

Politiștii, colegii lor de la frontieră, dar și jandarmii răscolesc tot județul în căutarea fugarului.

Totul a început în urmă cu patru zile, când o familie a anunțat dispariția unei femei în vârstă de 41 de ani. A fost văzută în compania suspectului în două rânduri, apoi parcă au intrat în pământ.

Luni după-amiază au dat de ea, legată de mâini și de picioare. Anchetatorii au reușit să afle că a fost batjocorită de mai multe ori.

Într-un interviu pentru Pro TV, familia femeii relatează ce i s-a întâmplat botoșănencei găsite de polițiști în stare de șoc, legată și bătută.

Reporter: Unde a dus-o?

Viorel Coviță Aurel, tatăl femeii dispărute: Pe câmp.

Reporter: Cât a ținut-o acolo?

Viorel Coviță Aurel: Patru zile. De vineri seara de la ora 9 până ieri la ora 1 sau 2. Atunci a putut ea să scape și a ieșit la iveală.

Reporter: Ea a venit singură?

Viorel Coviță Aurel: Da.

Reporter: Și poliția unde a găsit-o?

Viorel Coviță Aurel: Aici, acasă la băiatul meu. Ei au căutat-o, dar nu le-a dat prin gând că ar putea fi dusă în câmp.

Domnica Coviță, mama femeii dispărute: Era legată cu o funie de la geaca lui. El avea haine militare. A târât-o noaptea în câmp.

Reporter: Și cât a ținut-o acolo?

Domnica Coviță: Trei nopți.

Reporter: El unde e acum?

Domnica Coviță: Păi, dar unde e?! Că au umblat după el și nu îl pot găsi. Și băieții mei l-au căutat aseară.

Reporter: Îl caută poliția peste tot?

Domnica Coviță: Da. Au adus și doi câini de la Botoșani”.

Condamnat pentru acte cu violență, în România și Italia

La căutări iau parte și câțiva localnici. L-ar fi zărit pe suspect, însă le-a fost teamă să se apropie din cauza staturii impunătoare a acestuia.

Procurorii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate, viol și violențe. Între timp, victima a ajuns la spital, cu leziuni grave.

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani: ”A declarat că a fost ținută împotriva voinței sale pe un teren viran de pe raza localității de către un bărbat pe care îl cunoștea, fiind violată și agresată de către acesta”.

Ioan Asaftei, purtător de cuvânt al SJU Botoșani: ”A fost adusă la Camera de Garda Săveni, ulterior fiind transferată la Unitatea de Primiri Urgențe pentru investigații. În prezent, starea generala este stabilă și va fi internată pe o secție cu profil chirurgical, în cadrul Spitalului Județean Botoșani”.

Anchetatorii vor să salte o dronă, cât mai repede, pentru a da de suspect.

Surse din anchetă spun că bărbatul a mai fost condamnat și în trecut pentru acte de violență, comise atât în țară, cât și în Italia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Consiliul Județean trebuie să achite 10 milioane de lei pentru un drum stricat la câteva luni de la asfaltare

astăzi, 11:51
11

Autorităţile judeţene din Botoşani sunt nevoite să plătească peste 1,6 milioane de euro pentru 15 kilometri de drum care s-a stricat la câteva luni de la asfaltare. Consiliul Judeţean a ...

Bogdan Buhăianu, directorul Urban Serv: „S-a făcut o campanie electorală pe bani publici pentru a arăta că se poate face curățenie în cimitire”

astăzi, 11:25
44

În cadrul unei conferințe de presă, directorul  Societății Urban Serv, Bogdan Buhăianu, a ținut să răspundă atacurilor din ultima perioadă venite din partea primarului Cătălin F...

Aproape 10.000 de pensionari din Botoșani au primit indemnizație socială

astăzi, 11:20
32

Numărul de beneficiari ai indemnizaţiei sociale pentru pensionari a fost, în iunie 2020, de 956.586 persoane, conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP). Botoșa...