Trei tineri din județ au fost prinși la volan, fără a avea acest drept

Trei tineri din județ au fost prinși la volan, fără a avea acest drept

În weekend-ul tocmai încheiat, poliţiştii au depistat trei tineri din județ care conduceau în ciuda faptului că nu aveau acest drept.

Mai întâi, un tânăr de 29 de ani din localitatea Vlădeni a fost prins de către un echipaj al Secției de Poliție Rurală nr. 1 în timp ce se deplasa cu mașina pe un drum comunal. Acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și, prin urmare, s-a ales cu dosar penal.

Apoi, polițiștii Secției din Dorohoi au descoperit că un tânăr de 24 de ani, din oraşul Darabani, care conducea un autoturism pe strada Sf. I. Romanul, din aceeaşi localitate, avea permisul suspendat. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aceași aspect.

Mai grav este cel din urmă caz semnalat de către cadrele polițienești. Mai exact, amintim despre tânărul de 22 de ani din Vorona, care nu avea permis, însă a urcat la volan euforic, cu o alcoolemie de 0,74 mg/l.

Inspectoratul Județean de Poliție Botoșani centralizează aproape zilnic cazuri în care oamenii, cu precădere tinerii, urcă la volan, deși nu le este permisă activitatea de a (mai) conduce.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de OUG: Crește punctul de pensie cu o valoare mai mică decât cea anunțată inițial, dar crește și pensia minimă

astăzi, 21:47
75

Potrivit unui proiect de ordonanță de urgență a Guvernului (OUG) aflat în dezbatere la Ministerul Finanțelor Publice (MFP), de la 1 septembrie a.c., se vor majora atât punctul de...

USR și PLUS au adoptat protocolul de fuziune, după un congres online

astăzi, 21:41
33

Delegaţii USR şi ai PLUS au adoptat sâmbătă, într-un Congres desfăşurat online, protocolul de fuziune a celor două partide, sub denumirea „USR PLUS”.În USR au ...

Incendiu în județ. 80 de tone de furaje, mistuite de flăcări în patru ore (video)

astăzi, 18:42
648

Un foc aprins pentru distrugerea resturilor vegetale s-a transformat într-un incendiu, care a mistuit 80 tone de furaje depozitate pe raza satului Brăteni, din comuna Dobârceni. S-a &icir...