Tânăr din județ arestat, după ce a fost prins aproape în comă alcoolică la volan, având permisul reținut

Tânăr din județ arestat, după ce a fost prins aproape în comă alcoolică la volan, având permisul reținut

Miercuri, 22 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Dorohoi, au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui tânăr de 21 de ani, din comuna Văculeşti, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

În urma probatoriului administratat s-a stabilit faptul că, în aceeași zi, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe drumul naţional DN 29A, în afara localiţăţii Şendriceni, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Mai mult de atât, în urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit faptul că acesta are permisul de conducere reţinut, fără drept de circulaţie, pentru săvârşirea unei infracţiuni de conducere sub influenţa alcoolului în luna august 2019”, precizează Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în în faţa instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
89

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
24

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
508

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...