Tânăr adus de polițiștii de frontieră direct la spital. Ce au constatat oamenii legii

Tânăr adus de polițiștii de frontieră direct la spital. Ce au constatat oamenii legii

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au depistat în trafic, în noaptea de joi spre vineri, un bărbat care conducea un autoturism, deşi era într-o stare avansată de ebrietate.

În jurul orei 00:15, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră din Dorohoi au oprit în localitatea de frontieră Fundu Herţii, județul Botoşani, un autoturism marca Volkswagen Golf, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român B.A., în vârstă de 26 de ani.

„Pe timpul controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul emană halenă alcoolică. Imediat, bărbatul a fost condus la sediul Biroului Poliţiei Rutiere Dorohoi în vederea testării cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a relatat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial de Poliție de Frontieră din Botoșani.

Acesta a fost condus la Spitalul Municipal din Dorohoi în vederea recoltării de probe biologice și stabilirii exacte a alcoolemiei din sânge.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
8

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...

Elevii dintr-un oraș din Botoșani și-au dat „întâlnire” cu jandarmii!

astăzi, 15:54
42

Elevii de la Liceul „Dimitrie Cantemir" din Darabani au participat, marți dimineață, la o activitate preventivă desfășurată de jandarmii botoșăneni.Discuțiile cu liceenii s-au...

Candidații pentru funcțiile de primar și consilieri locali în comuna Mihai Eminescu și-au depus candidaturile!

astăzi, 15:31
174

Verginel Gireadă, candidatul din partea Partidului Social Democrat (PSD) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al comunei Mihai Eminescu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de ...