Sistemul de Gospodărie Botoșani a participat la „Let's do IT, Romania!”. Voluntarii au adunat 45 de saci de deșeuri

Sistemul de Gospodărie Botoșani a participat la „Let's do IT, Romania!”. Voluntarii au adunat 45 de saci de deșeuri

Sâmbătă 21 septembrie, peste 20 de angajați ai Sistemului de Gospodărire a Apelor din Botoșani din subordinea Administrației Bazinale de Apă Prut-Bârlad au desfășurat acțiuni de colectare a deșeurilor de pe cinci acumulări hidrotehnice aflate în administrarea nostră: Negreni, Mileanca, Dracșani, Cal Alb și Ezer. Voluntarii au adunat aproximativ 45 de saci de deșeuri (peturi,doze,sticle).

Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad prin Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani a participat la „Ziua de Curățenie Națională”, acțiune organizată de Administrația Națională “Apele Române” și Ministerul Apelor și Pădurilor în parteneriat cu Asociația LET’S DO IT, ROMANIA!. 

Pe 21 septembrie 2019, România s-a alăturat celor peste 100 de țări care fac curățenie în aceeași zi în lume, scopul fiind ecologizarea mediului înconjurător.

Angajații au participat voluntar la evenimentul „Let’s Do IT, Romania!” deoarece noi, cetăţenii, trebuie să fim responsabili faţă de cea mai importantă resursă, APA şi să învăţăm să o preţuim în fiecare zi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bătrân a fost găsit mort pe rampa din fața unor magazine dezafectate

Duminică, 13 Octombrie 2019
1021

Un bărbat a fost găsit mort, duminică dimineață, pe o stradă din municipiul Botoșani.Acesta a fost găsit fără suflare pe rampa din fața unor magazine dezafectate, lângă blocul tu...

Cifre care nu se pot ascunde! 250.000 de români au emigrat doar în 2018: 40% sunt absolvenţi de studii superioare!

Duminică, 13 Octombrie 2019
248

Peste 250.000 de mii de români au emigrat doar în 2018, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică. Un procent de aproape 40% din totalul emigranților din România su...

Deputatul Marius Budăi, ministrul interimar al Muncii: o să prezentăm un bilanţ cu toate cifrele reale şi o să vedem cum e cu "greaua moştenire"!

Duminică, 13 Octombrie 2019
271

Banii pentru plata pensiilor sunt prinşi în buget, iar informaţia că există o gaură în buget nu e reală, a declarat, duminică, la Digi24, parlamentarul de Botoșani Marius Budăi, m...