S-au anunțat câștigătorii celei de a treia extrageri a tombolei „Dă șansă vieții!”. Rotaru: „Voi prelungi acțiunea cu încă o lună”

S-au anunțat câștigătorii celei de a treia extrageri a tombolei „Dă șansă vieții!”. Rotaru: „Voi prelungi acțiunea cu încă o lună”

„Dă șansă vieții!", o campanie inițiată și susținută financiar de către deputatul Răzvan Rotaru, și-a desemnat cei zece câștigărori, din cadrul celei de a treia extrageri, care și-au ridicat premiile în valoare de 300 de lei, drept recompensă pentru donarea de sânge.

Astfel, câștigătorii sunt:

Aceștia sunt:

1. Baciu Daniela;

2. Cojocaru Florentin;

3. Turcu Elena;

4. Lazar Cătălin;

5. Miron Adrian;

6. Turețchi Cosmin-Constantin;

7. Surmei Mihai;

8. Clanetariu Elena;

9. Petcu Dorina;

10. Boboc Radu.

„Asa cum știți, inițial, îmi propusesem ca această campanie să se desfășoare pe perioada a trei luni. Însă, datorită faptului că v-ați mobilizat și ați donat sânge într-un număr așa de mare și pentru că mi-ați scris mesaje de susținere, voi prelungi acțiunea cu încă o lună, ultima extragere având loc la final de ianuarie. Prin urmare, vă invit să continuați să donați sange și să dați o șansă vieții! Voi sunteți cei care, prin implicare, puteți schimba destine!”, transmite deputatul Răzvan Rotaru.

Cei interesați se pot adresa Centrului de Transfuzie Sanguină din municipiul Botoșani, situat pe strada Marchian nr. 91.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Au început lucrările de întreținere a gazonului pe Stadionul Municipal din Botoșani

Sâmbătă, 8 August 2020
185

Direcția Servicii Publice Sport și Agrement Botoșani a început lucrările de întreținere a gazonului de pe Stadionul Municipal, suprafață de joc pe care se va desfășura, peste c&ac...

Un botoșănean a ajuns cu pulsul aproape la zero, după ce a fost atacat de albine

Sâmbătă, 8 August 2020
471

Un bărbat de 63 de ani a ajuns la Urgenţe, după ce a fost la un pas de moarte din cauza albinelor.Botoşăneanul are mai mulţi stupi pe un teren din localitatea Orăşeni Vale, însă ac...

Două angajate și o beneficiară din două centre sociale din județ, depistate cu Covid-19

Sâmbătă, 8 August 2020
662

Două angajate ale centrelor de asistență socială din Suharău și din Mihăileni, din județul Botoșani, au fost diagnosticate cu Covid-19, vineri, respectiv sâmbătă dimineață. Mai mult...