S-au anunțat câștigătorii celei de a treia extrageri a tombolei „Dă șansă vieții!”. Rotaru: „Voi prelungi acțiunea cu încă o lună”

S-au anunțat câștigătorii celei de a treia extrageri a tombolei „Dă șansă vieții!”. Rotaru: „Voi prelungi acțiunea cu încă o lună”

„Dă șansă vieții!", o campanie inițiată și susținută financiar de către deputatul Răzvan Rotaru, și-a desemnat cei zece câștigărori, din cadrul celei de a treia extrageri, care și-au ridicat premiile în valoare de 300 de lei, drept recompensă pentru donarea de sânge.

Astfel, câștigătorii sunt:

Aceștia sunt:

1. Baciu Daniela;

2. Cojocaru Florentin;

3. Turcu Elena;

4. Lazar Cătălin;

5. Miron Adrian;

6. Turețchi Cosmin-Constantin;

7. Surmei Mihai;

8. Clanetariu Elena;

9. Petcu Dorina;

10. Boboc Radu.

„Asa cum știți, inițial, îmi propusesem ca această campanie să se desfășoare pe perioada a trei luni. Însă, datorită faptului că v-ați mobilizat și ați donat sânge într-un număr așa de mare și pentru că mi-ați scris mesaje de susținere, voi prelungi acțiunea cu încă o lună, ultima extragere având loc la final de ianuarie. Prin urmare, vă invit să continuați să donați sange și să dați o șansă vieții! Voi sunteți cei care, prin implicare, puteți schimba destine!”, transmite deputatul Răzvan Rotaru.

Cei interesați se pot adresa Centrului de Transfuzie Sanguină din municipiul Botoșani, situat pe strada Marchian nr. 91.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Academica Clinceni - FC Botoșani 2-1! AL-Mawas, descătușat, dar o înfrangere dureroasă în TROACA de la Clinceni

astăzi, 16:29
133

FC Botoșani a pierdut deplasarea de la Clinceni, scor 2-1, la capătul unui meci echilibrat pe un teren imposibil, un adevărat pericol pentru jucători, în care FC Botoșani a j...

Marius Constantin Budăi: Lunile trec și nimic bun nu se întâmplă pe drumurile naționale din județul Botoșani!

astăzi, 12:04
350

Marius Constantin Budăi, vicepreședinte al Camerei Deputaților, susține că, din Opoziție, liberalii botoșăneni erau foarte vocali atunci când venea vorba de modernizarea drumurilor Boto...

Astăzi: Academica Clinceni - FC Botoşani, miercuri, ora 14.30

astăzi, 11:26
190

FC Botoșani o întâlnește astăzi pe Academica Clinceni, de la ora 14:30, în deplasare, în speranța că va ajunge la a treia victorie consecutivă.19 octombrie 2020, Acad...