Percheziții în cinci locuințe, într-un dosar de contrabandă cu țigări

Percheziții în cinci locuințe, într-un dosar de contrabandă cu țigări

Poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Darabani și Secției de Poliție Rurală nr.7 Darabani au efectuat, la data de 25 octombrie a.c., o acțiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de contrabandă, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Astfel, pe raza comunelor Coțușca și Mileanca, au fost puse în executare cinci mandate de percheziție domiciliară, la locuințele aparținând unor persoane cu vârste cuprinse între 42 și 65 de ani.

În acest context în care polițiștii au depistat și ridicat în vederea confiscării 12130 țigarete de provenienţă străină, pentru care persoanele în cauză nu dețineau documente legale de proveniență, pentru și cantitatea de 25 litri băuturi alcoolice, în valoare de 8635 lei, mai arată sursa citată.

În continuare sunt efectuate cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii de contrabandă, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
115

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
84

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
252

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...