O botoșăneancă a ajuns la spital cu stare de moleşeală şi a aflat că este însărcinată în luna V-a!

O botoșăneancă a ajuns la spital cu stare de moleşeală şi a aflat că este însărcinată în luna V-a!

O botoșăneancă s-a dus la spital cu stare de moleşeală şi dureri abdominale şi a aflat că este însărcinată în luna V-a. Este cazul unei femei de 40 de ani dintr-o localitate din marginea judeţului, care a ajuns în weekend la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) după ce a început să acuze dureri abdominale şi stări de ameţeală şi slăbiciune.

La prima vedere, aceasta nu părea a fi însărcinată, pentru că abdomenul era doar un pic proeminent. Intrată însă în cabinetul de consultaţii, medicul i-a oferit femeii o adevărată surpriză.

"Dintr-o primă evaluare, sarcina părea a fi destul de dezvoltată, de cel puţin 18 săptămâni, femeia suferind un şoc în momentul în care a primit vestea, ea mai având 6 copii acasă", a spus un medic botoşănean.

Medicii spun că poziţia sarcinii nu era una normală, fătul fiind mai sus decât în mod normal în uter, aceasta putând fi o explicaţie pentru faptul că, fizic, femeia nu părea însărcinată. Aceasta a fost direcţionată către Maternitate, pentru un consult de specialitate.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

România numără: încă 4 decese din cauza coronavirusului. Bilanțul a ajuns la 34

astăzi, 22:10
786

Au fost înregistrate încă 4 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. România a ajuns la un număr de 34 decese, a informat duminică seara Grupul de Comunicare Strate...

FOTO&VIDEO: Imnul României răsună în megafoanele autospecialelor de poliție, în semn de mulțumire

astăzi, 21:21
638

Acțiune specială a forțelor de ordine din Botoșani. Simultan cu colegii din restul țării, toți polițiștii și jandarmii aflați în teren au staționat și au emis imnul național d...

Vrei să știi cum arată speranța? O femeie de 102 ani din Italia s-a vindecat de coronavirus. Este poreclită “Nemuritoarea”

astăzi, 20:11
423

O femeie de 102 ani din Genoa, Italia, care fusese infectată cu noul coronavirus și a stat 20 de zile în spital, s-a vindecat, deși pare de-a dreptul incredibil. Medicii susțin că acest caz...