Nenorocită pe viață, femeia accidentată anul trecut la Carrefour are nevoie de ajutor

Nenorocită pe viață, femeia accidentată anul trecut la Carrefour are nevoie de ajutor

Povestea Ioanei Mihai, de 30 ani, care a fost victim unui grav accident rutier, în timp ce era însărcinată, la intrare în parcarea de la Carrefour, trece printr-o adevărată dramă: momente de cumpănă și suferință, lupta pentru viața sa și a copilului nenăscut, care a extenuat-o, dar și lupta cu neajunsurile și lipsurile financiare. Mamă a patru copii, Ioana este din Mănăstireni, județul Botoșani, iar în ziua accidentului a venit la Botoșani, însoțită de cel mai mic membru al familiei sale, un băiețel de nici 6 ani, să-și aștepte soțul care se întorcea din Germania de la muncă.

Ghinionul lor a fost că s-au aflat la locul și timpul nepotrivit. În timp ce așteptau pe trotuarul de lângă intrarea în parcarea de la Carrefour, femeia împreună cu copilul său, au fost accidentați grav de un șofer care, în urma unei depășiri, a pierdut controlul volanului izbindu-i în plin. De atunci viața femeii s-a schimbat în rău. Însărcinată în aproape 5 luni și însoțită de un copil de nici 6 ani , femeia a rămas aproape inconștienta pe trotuar. 

Copilul a fost și el victima șoferului grăbit care face parte din categoria celor care cred că șoseaua și viața celorlalți le aparțin. Atunci a început coșmarul femeii, fiind la un pas de a-și pierde un picior. Femeia  a fost operată la Iași dar riscul rămânea ridicat în continuare și doar o minune a fost că a scăpat fără a i se amputa piciorul. A urmat o perioadă de recuperare  de aproape trei luni, timp în care femeia a fost nevoită să poarte pampers, fiind imobilizată la pat. De același ghinion a avut parte și copilul de 6 ani care a fost nevoit să ia un repaus la pat pentru câteva luni. În tot acest timp, de îngrijirea lor s-a ocupat fiica cea mare de 12 ani dar și bărbatul femeii abia întors din Germania.

Aflată la spital în Iași, femeia a fost vizitată de șoferul care a provocat accidentul însoțit de soția sa. Îngrozită că l-ar putea revedea, femeia a fost copleșită de frică și revoltă.

„De ce a venit? A venit să mă nenorocească și aici?”. Înfiorător este faptul că soția șoferului vinovat de accident nu a manifetat nici măcar un minim de compasiune pentru cea care se chinuia pe un pat de spital, însărcinată și cu trei copii care o așteptau acasă, potrivit Ioanei. Ea a privit situația celei din urmă ca fiind mai puțin gravă.

Recuperarea psihică probabil că a fost cea mai dificilă pentru botoșăneancă. Cu un viitor aflat sub semnul întrebării, cu o mare incertitudine  asupra sănătății sale, dar și cu trei copii aflați la limita disperării în mometul în care și-au văzut părintele și surioara nenăscută aflați în pericol de moarte , femeia a reușit să ducă la bun sfârșit sarcina. Ea a dat naștere unei fetițe sănătoase, iar viitorul lor pare să prindă contur. Dar lipsurile financiare și nevoile extreme de mari, precum și costurile ridicate ale unei noi operații, știrbesc din fericirea pe care această familie ar fi putut să o trăiască.

Pentru cei care vor și pot să dea o mână de ajutor acestei familii o pot face telefonic la numărul 0751.888.007, iar persoana de contact care se ocupă de acest caz este Andreea Ursu, realizatoare a unei emisiuni umanitare difuzată pe un post local de televiziune.

(Anca Savel)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
23

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
78

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
1029

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....