Mamă și copilă de cinci ani plecate de acasă, căutate de Poliție

Mamă și copilă de cinci ani plecate de acasă, căutate de Poliție

O femeie din Suceava și-a luat copila de cinci ani și a plecat de acasă, iar poliţia face apel la cunoștința publicului pentru găsirea celor două.

Este vorba despre Marinela-Biatrisa Ursachi, de 29 de ani, și de fiica sa, Adriana Mihaela, de numai cinci ani, care au părăsit domiciliul, din motive încă necunoscute. Persoanele căutate sunt din comuna Bilșca, județul Suceava.

Cele două au plecat de acasă pe 13 septembrie, iar ulterior mama și-a sunat rudele și a afirmat că nu dorește să revină acasă.

Semnalmente Ursachi Marilena Biatrisa: înălțime aprox. 160 cm, greutate aprox. 70 kg., ochi căprui, păr blond (scurt), față rotundă, ten măsliniu.

Semnalmente Ursachi Adriana-Mihaela: înălțime aprox. 100 cm., greutate aprox. 30 kg., ochi albaștri, păr blond (lung), față rotundă, ten alb.

La data plecării de la domiciliu femeia era îmbrăcată cu pantaloni și geacă de blugi de culoare albastru-deschis și era încălțată cu pantofi sport, iar fiica sa era îmbrăcată  cu o pereche de pantaloni de culoare roz, o geacă de culoare albastru-închis, purta pe cap o șapcă de culoare roz și era încălțată cu pantofi sport.

Cei care deţin date cu privire la persoana în cauză, sunt rugați să apeleze Poliţia prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bătrân a fost găsit mort pe rampa din fața unor magazine dezafectate

Duminică, 13 Octombrie 2019
1040

Un bărbat a fost găsit mort, duminică dimineață, pe o stradă din municipiul Botoșani.Acesta a fost găsit fără suflare pe rampa din fața unor magazine dezafectate, lângă blocul tu...

Cifre care nu se pot ascunde! 250.000 de români au emigrat doar în 2018: 40% sunt absolvenţi de studii superioare!

Duminică, 13 Octombrie 2019
250

Peste 250.000 de mii de români au emigrat doar în 2018, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică. Un procent de aproape 40% din totalul emigranților din România su...

Deputatul Marius Budăi, ministrul interimar al Muncii: o să prezentăm un bilanţ cu toate cifrele reale şi o să vedem cum e cu "greaua moştenire"!

Duminică, 13 Octombrie 2019
275

Banii pentru plata pensiilor sunt prinşi în buget, iar informaţia că există o gaură în buget nu e reală, a declarat, duminică, la Digi24, parlamentarul de Botoșani Marius Budăi, m...