Mamă și copilă de cinci ani plecate de acasă, căutate de Poliție

Mamă și copilă de cinci ani plecate de acasă, căutate de Poliție

O femeie din Suceava și-a luat copila de cinci ani și a plecat de acasă, iar poliţia face apel la cunoștința publicului pentru găsirea celor două.

Este vorba despre Marinela-Biatrisa Ursachi, de 29 de ani, și de fiica sa, Adriana Mihaela, de numai cinci ani, care au părăsit domiciliul, din motive încă necunoscute. Persoanele căutate sunt din comuna Bilșca, județul Suceava.

Cele două au plecat de acasă pe 13 septembrie, iar ulterior mama și-a sunat rudele și a afirmat că nu dorește să revină acasă.

Semnalmente Ursachi Marilena Biatrisa: înălțime aprox. 160 cm, greutate aprox. 70 kg., ochi căprui, păr blond (scurt), față rotundă, ten măsliniu.

Semnalmente Ursachi Adriana-Mihaela: înălțime aprox. 100 cm., greutate aprox. 30 kg., ochi albaștri, păr blond (lung), față rotundă, ten alb.

La data plecării de la domiciliu femeia era îmbrăcată cu pantaloni și geacă de blugi de culoare albastru-deschis și era încălțată cu pantofi sport, iar fiica sa era îmbrăcată  cu o pereche de pantaloni de culoare roz, o geacă de culoare albastru-închis, purta pe cap o șapcă de culoare roz și era încălțată cu pantofi sport.

Cei care deţin date cu privire la persoana în cauză, sunt rugați să apeleze Poliţia prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
256

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
610

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...

(P) Descoperă Logiscool - O alegere excelentă pentru copilul tău!

astăzi, 09:55
31

Ești în căutarea unei activități extrașcolare care să fie atât cool, cât și educativă pentru copilul tău?Cei de la Logiscool nu se rezumăm doar la a preda cursuri de prog...