Mamă și copilă de cinci ani plecate de acasă, căutate de Poliție

Mamă și copilă de cinci ani plecate de acasă, căutate de Poliție

O femeie din Suceava și-a luat copila de cinci ani și a plecat de acasă, iar poliţia face apel la cunoștința publicului pentru găsirea celor două.

Este vorba despre Marinela-Biatrisa Ursachi, de 29 de ani, și de fiica sa, Adriana Mihaela, de numai cinci ani, care au părăsit domiciliul, din motive încă necunoscute. Persoanele căutate sunt din comuna Bilșca, județul Suceava.

Cele două au plecat de acasă pe 13 septembrie, iar ulterior mama și-a sunat rudele și a afirmat că nu dorește să revină acasă.

Semnalmente Ursachi Marilena Biatrisa: înălțime aprox. 160 cm, greutate aprox. 70 kg., ochi căprui, păr blond (scurt), față rotundă, ten măsliniu.

Semnalmente Ursachi Adriana-Mihaela: înălțime aprox. 100 cm., greutate aprox. 30 kg., ochi albaștri, păr blond (lung), față rotundă, ten alb.

La data plecării de la domiciliu femeia era îmbrăcată cu pantaloni și geacă de blugi de culoare albastru-deschis și era încălțată cu pantofi sport, iar fiica sa era îmbrăcată  cu o pereche de pantaloni de culoare roz, o geacă de culoare albastru-închis, purta pe cap o șapcă de culoare roz și era încălțată cu pantofi sport.

Cei care deţin date cu privire la persoana în cauză, sunt rugați să apeleze Poliţia prin 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Doi copii s-au făcut nevăzuți de la joacă. Mama a fost sancționată

astăzi, 18:14
11

Doi copii, de cinci și șapte ani, au dispărut din fața blocului unde se jucau, în zona Școlii nr.11 din Botoșani. Joi, poliţiştii locali din cadrul serviciului de ordine publică au fost...

Cosmin Andrei: Mai puține festivaluri, mai multe străzi asfaltate!

astăzi, 18:05
23

În ședința de miercuri a Consiliului Local al municipiului Botoșani, am dezbătut bugetul local pentru anul 2020 și am constatat că a fost o încălcare flagrantă a procedur...

Acțiune umanitară a DGASPC: Peste 60 de angajați au donat sânge

astăzi, 18:02
34

O parte dintre angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) din Botoșani au răspuns afirmativ la lansarea invitației de a participa la actul de donare ...